fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτσι θα χάσετε το λίπος στην κοιλιά μέσα σε 14 μέρες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απίστευτο και όμως μπορείτε να το καταφέρετε μέσα σε δύο μόνο εβδομάδες!

"Δεν αντέχω άλλο να κάνω σκληρή γυμναστική, δεν μπορώ να κάνω δίαιτα" είναι μόνο μερικές απο τις ατάκες που ακούμε καθημερινά απο τις γυναίκες που προσπαθούν να διατηρήσουν ένα καλλίγραμο κορμί και μια flat κοιλιά. Μια επίπεδη γραμμωμένη κοιλιά σίγουρα απαιτεί θυσίες, σωστή διατροφή, γυμναστική ωστόσο απαιτεί να υιοθετήσετε κάποιες έξυπνες καθημερινές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το επιπλέον λίπος.

Τι πρέπει να κάνετε

Αποκτήστε την συνήθεια να κάνετε ένα σύντομο περίπατο πριν το πρωινό γεύμα. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείτε τον μεταβολισμό σας, ανεβάζετε παλμούς, καίτε θερμίδες και το λίπος εξαφανίζεται σταδιακά.

Διώξτε το άγχος. Το άγχος ανεβάζει, επίσης, την παραγωγή της ορμόνης του άγχους, της κορτιζόλης, η οποία δεν αυξάνει μόνο την όρεξή αλλά κάνει και τα λιποκύτταρα στο στομάχι σας να μεγαλώνουν και παρακινεί το σώμα να μεταφέρει λίπος από άλλες περιοχές, όπως οι γοφοί και οι μηροί, στην κοιλιά σας.

Καταναλώστε βρώμη με λίγα φρούτα στο πρωινό γεύμα. Πρόκεται για μια υπερτροφή, ένα χρήσιμο υδατάνθρακα που σας αδυνατίζει.

Πιείτε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος.

Προτιμήστε τα κόκκινα φρούτα αντι για τα πράσινα.

Καταναλώστε αβοκάντο για ενυδάτωση του δέρματος και λάμψη. Τα καλά λιπαρά που περιέχει βοηθάνε τον μεταβολισμό.

Πιείτε πρωτεινούχα smoothies.

Καταναλώστε αυγά 2 με 3 φορές μέσα στην εβδομάδα. Μια υπερτροφή με υψηλό ποσοστό πρωτείνης