fbpx

Τα μυστικά ομορφιάς της Βικτόρια Μπέκαμ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στα 45 δείχνει τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη.

Η διάσημη celebrity λάνσαρε πριν λίγο καιρό την προσωπική της σειρά καλλυντικών ομορφιάς και μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτει tips περιποίησης και τα αγαπημένα της προιόντα. Το γεγονός οτι η Μπέκαμ είναι 45 ετών, έχει αποκτήσει 4 παιδιά και διατηρεί ένα αδιανόητα φρέσκο πρόσωπο μας κάνει να εμπιστευόμαστε τυφλά όλες τις συμβουλές ομορφιάς και φροντίδας που μοιράζεται με τις θαυμάστριες της μέσα απο τα social media.

Τι κάνει η σταρ για να διατηρείτε όμορφη και φρέσκια

Κάνει πολύ συχνά μασάζ στο πρόσωπο για να αποκτήσει την χαμένη λάμψη, να ενυδατώσει το δέρμα, να διώξει τις τοξίνες και να επαναφέρει την ελαστικότητα του προσώπου.

Χρησιμοποιεί φυτικά προιόντα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Χρησιμοποιεί φυτικό body oil το οποίο και βάζει στο σώμα της αμέσως μετά το μπάνιο σε νωπή επιδερμίδα.

Κρατάει πάντα το πρόσωπο της ενυδατωμένο και έχει εμμονή με τα facial mists. Το αγαπημένο της προιόν είναι το mist της Sarah Chapman.

Απλώνει πάντα την πούδρα στα σημεία που χρειάζεται με ένα σπόγγο.

Έχει πάντα μαζί της ισιωτικό για τα μαλλιά, ιδιαίτερα όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο. Το αγαπημένο της είναι ένα μίνι σίδερο μαλλιών που χωράει ακόμα και σε μια τσάντα.

Κάνει πολύ συχνά μάσκες ματιών για ενυδάτωση και για να καταπολεμήσει την χαλάρωση στην ευαίσθητη περιοχή.

Χρησιμοποιεί την ίδια ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ. Πρόκειται για το αγαπημένο προιόν των celebrities (Alexa Chung, Margot Robbie), την κρέμα Augustinus Bader.