fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαλλαγείτε απο τις πανάδες με φυσικό τρόπο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ο ταπεινός μαιντανός θα κάνει το θαύμα του!

Οι πανάδες δυστυχώς κάνουν την εμφάνιση τους μετά τις διακοπές και η παρουσία τους στο πρόσωπο μας προκαλεί πονοκέφαλο καθώς χαλάει την συνολική εικόνα. Γνωρίζετε οτι ο μαιντανός μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε απο τις κηλίδες και τις πανάδες καθώς διαθέτει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να τις απομακρύνει; Αυτό το φθηνό φυτό που το βρίσκουμε παντού έχει πολλά οφέλη για το δέρμα του προσώπου σας. Βοηθά στην ενυδάτωση, τη θρέψη και την αντιγήρανση. Επιπλέον μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια. Διαθέτει υψηλή ποσότητα βιταμίνης C και βήτα-καροτίνη, η οποία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α για τη σωστή συντήρηση και επισκευή του δέρματος.

Η συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι για να καταπολεμήσετε τις πανάδες

Υλικά

1 κούπα βραστό νερό

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι ή μηλόξυδο

Εφαρμογή

Βράζετε την κούπα με το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτετε τις δύο κουταλιές της σούπας μαϊντανό. Το αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτετε το χυμό λεμόνι ή το μηλόξυδο και τα ανακατεύετε καλά.

Αποθηκεύετε το υγρό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και το εφαρμόζετε καθημερινά στο πρόσωπό σας, πρωί και απόγευμα. Διατηρείται στο ψυγείο για πέντε με έξι ημέρες.