fbpx

Τα Dont's της απολέπισης στο πρόσωπο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα προϊόντα που απαγορεύεται να βάλετε στο πρόσωπο σας

Με τόσες συμβουλές και tips απο τις beauty influencers στα social media η αλήθεια είναι οτι το πιθανότερο είναι να έχετε μπερδευτεί. Υπάρχουν πολλά γνωστά beauty tricks που δεν πρέπει να δοκιμάσετε ποτέ καθώς όχι μόνο δεν θα κάνετε καλό στο δέρμα σας αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το καταστρέψετε.

Διαβάστε ποιά προιόντα που θεωρούνται δημοφιλή στον τομεά της ομορφιάς απαγορεύνται στο πήλινγκ προσώπου

Το θαυματουργό μέλι: Η αλήθεια είναι οτι όταν καλύπτετε τους πόρους σας με κάτι όπως το μέλι, στην πραγματικότητα εμποδίζετε το δέρμα σας να αναπνεύσει και να αντιδράσει με το περιβάλλον. Οπότε, όταν η επιδερμίδα σας προσπαθεί να ιδρώσει εσείς “χτίζετε” τους πόρους, πυροδοτώντας την ακμή.

Το βιταμινούχο λεμόνι: Ο χυμός λεμονιού είναι πολύ όξινος για την επιδερμίδα και θα επιδεινώσει το ήδη ταλαιπωρημένο δέρμα σας οδηγώντας, τελικά, σε ερεθισμό

Η ζάχαρη: Ότι πιο σκληρό για το δέρμα σας είναι οι κόκκοι της ζάχαρης. για απολέπιση καθώς καταστρέφυν τα φυσικά φράγματα της επιδερμίδας, αφήνοντας τη επιρρεπή σε μολύνσεις.

Τα σκληρά σφουγγαράκια απολέπισης: Μην χρησιμοποιείτε ποτέ λούφα ή άλλα τραχιά σφουγγάρια στο πρόσωπό σας. Είναι πολύ σκληρά και μπορεί να ερεθίσουν πραγματικά το δέρμα σας και να παρουσιάσει ακμή και έκζεμα.

Συσκευές microneedling στο σπίτι: Πιστέψτε μας, αυτές οι συσκευές υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να προκαλέσουν μόλυνση, επειδή προκαλούν μικρές αμυχές στο δέρμα. Καλύτερα να κάνετε τις θεραπείες αυτές σε κάποιο ιατρείο για να αποφύγετε τις μολύνσεις.

Πάντοτε να θυμάστε τον χρυσό κανόνα στην περιποίηση της επιδερμίδας “όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο”».