fbpx

Πείτε αντίο στην λιπαρότητα του προσώπου με αυτή τη μάσκα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Εφαρμόστε την σπιτική μάσκα για τον καθαρισμό των φραγμένων πόρων

Η λιπαρή επιδερμίδα είναι κάτι που ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες καθώς η όψη του προσώπου χαρακτηρίζεται από γυαλάδα, μεγάλους πόρους και μαύρα στίγματα που οφείλονται στην υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, οι οποίοι παράγουν μεγαλύτερη ποσότητα σμήγματος από όση υπάρχει ανάγκη. Φυσικά και υπάρχουν διάφορα προϊόντα στο εμπόριο που μπορεί να βοηθήσουν να περιορίσετε την λιπαρότητα της επιδερμίδας σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε και εσείς να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να εφαρμόσετε μερικές έξυπνες μεθόδους με σπιτικά υλικά για να καταπολεμήσετε την λιπαρή επιδερμίδα. Το σημαντικό είναι να εφαρμόζετε την μάσκα που σας προτείνουμε παρακάτω 1 φορά την εβδομάδα για να δείτε τέλεια αποτελέσματα.

Υλικά

1 κουταλιά της σούπας χυμός αγγουριού

1 ασπράδι αυγού

μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού

½ κουταλάκι του γλυκού πηλός (σκόνη)

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να σχηματίσουν μια πάστα.

Απλώστε στο πρόσωπο αποφεύγοντας προσεκτικά την περιοχή των ματιών και αφήστε τη για 10-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα προσώπου για λιπαρές / μικτές επιδερμίδες μία φορά την εβδομάδα, κατά προτίμηση το βράδυ, επειδή ο χυμός λεμονιού κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο στο φως του ήλιου.