fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυστικά για τέλεια πλάτη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα αποκαλυπτικά φορέματα απαιτούν τέλειο δέρμα

Η περιποίηση είναι συχνά λίγο βαρετή και σπάνια έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με την πλάτη μας. Όμως με λίγες απλές και καθόλου χρονοβόρες αλλαγές στην καθημερινή μας ρουτίνα, θα δούμε αισθητή διαφορά. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσουμε το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής καθώς οι γιορτινές νύχτες απαιτούν αποκαλυπτικά σύνολα. Η πλάτη πρωταγωνιστεί και ζητά την προσοχή μας!

Τι πρέπει να κάνετε για απαλή και όμορφη πλάτη

Οι εξειδικευμένες ενυδατικές – αντιγηραντικές κρέμες με SPF αναζωογονούν και προστατεύουν την επιδερμίδα που καθημερινά εκτίθεται στις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Η όμορφη πλάτη ξεκινάει από το μπάνιο. Διαλέξτε ένα αφρόλουτρο ή αφροντούς που ταιριάζει με το άρωμα σας. Αν υποφέρετε από σπυράκια, προσθέστε στη ρουτίνα του ντουζ σας ένα προϊόν απολέπισης μια φορά την εβδομάδα. Η απολέπιση- πέρα από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας– θα βελτιώσει και την επιδερμίδα.

Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε απολέπιση είναι, σε μια πετσέτα θα τοποθετήσετε το προϊόν απολέπισης, θα την βάλετε στην πλάτη και θα κινείτε τα χέρια σας πιάνοντάς την δεξιά κι αριστερά.

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε την πλάτη σας εντυπωσιακή είναι να ψεκάσετε με ένα σπρέυ που δίνει bronze χρώμα. Το αποτέλεσμα θα απλά υπέροχο.

Το καλά ενυδατωµένο δέρµα δεν είναι απλώς απαλό αλλά και υγιές. Η ενυδάτωση εµποδίζει την εµφάνιση των βακτηρίων και δηµιουργεί ένα πολύτιµο τείχος προστασίας. Για ακόµα καλύτερα αποτελέσµατα, απλώστε το body lotion αµέσως µετά το µπάνιο.