fbpx

Μήπως πλένετε με λάθος τρόπο το πρόσωπο σας;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ξέρετε οτι τα λάθη στην περιποίηση του προσώπου κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται γερασμένη και θαμπή;

Πόσο σίγουρες είστε οτι καθαρίζετε σωστά το δέρμα σας; Έχετε γνώση για τα λάθη που μπορεί να κάνετε όταν έρχεται η ώρα να πλύνετε το πρόσωπο σας; Η φροντίδα και η περιποίηση της επιδερμίδας είναι μια εύκολη υπόθεση που εγγυάται νεανική όψη και όμορφο πρόσωπο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ότι δεν δίνετε την απαραίτητη προσοχή όταν πλένετε το πρόσωπό σας. Κα μπορεί να χρησιμοποιείτε ακριβά επώνυμα προιόντα ωστόσο τα λάθη που κάνετε ίσως είναι ο λόγος που εμφανίζονται οι ρυτίδες και οι κηλίδες.

Τι δεν πρέπει να κάνετε

Πρέπει να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας, περίπου κάθε 10 ώρες. Κατά προσέγγιση, πρωί και βράδυ. Να πλένετε το πρόσωπό σας καλά, χρησιμοποιώντας ένα σαπούνι με ήπια σύσταση και νερό.

Κάντε απολέπιση στο δέρμα μια φορά την εβδομάδα. Επιλέξετε ένα φυσικό απολεπιστικό για τον καθαρισμό του προσώπου σας.

Να πλένετε το δέρμα σας κάθε πρωί. Οσο κοιμάστε, βακτήρια αναπτύσσονται στην επιδερμίδα σας. Επίσης, αναλογιστείτε τα ακάρεα, τα υπολείμματα από το απορρυπαντικό στα σεντόνια σας καθώς και τους ρύπους στην ατμόσφαιρα του δωματίου. Μην το αμελείτε επειδή πλυθήκατε το προηγούμενο βράδυ.

Μην χρησιμοποιείτε διαφορετικά προϊόντα για το ίδιο πρόβλημα, το μόνο που θα πετύχετε είναι να ερεθίσετε το δέρμα σας.

Πλυθείτε απαραίτητα μετά το γυμναστήριο.

Επιλέξτε ένα μόνο προϊόν για κάθε μια από τις ανάγκες σας.

Η εορταστική περίοδος μπορεί να ταλαιπωρήσει υπερβολικά το δέρμα και να το κάνει να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο. Επιλέξτε ένα καλό καθαριστικό για να αφαιρεθούν τα ίχνη μακιγιάζ που έχουν απομείνει από τη προηγούμενη νύχτα και η επιδερμίδα να "αναπνεύσει" ξανά.