fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτσι θα καθαρίσετε το έντερο σας απο τις τοξίνες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μετά το φαγοπότι των Χριστουγέννων είναι απαραίτητο

Αλκοόλ, λιπαρά, κρέας, λιχουδιές και άπειρα γλυκά περιλάμβανε το μενού τις τελευταίες 20 μέρες και ήρθε η στιγμή να κάνετε μια καλή αποτοξίνωση στον οργανισμό σας. Η παρακάτω συνταγή είναι πολύ δραστική για καθαρισμό του εντέρου και μπορείτε να την κάνετε μόνες σας στο σπίτι.

Υλικά

1 κ.σ. μέλι

μισό κιλό φρέσκα παντζάρια

μισό κιλό φρέσκα καρότα

μια χούφτα αποξηραμένα βερίκοκα

μια χούφτα σταφίδες

νερό

Προετοιμασία

Επιλέξτε υλικά να είναι οργανικά.

Ψιλοκόβετε τα καρότα και το παντζάρι και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ. Προσθέστε νερό στο μπολ μέχρι να γεμίσει 3-4 εκατοστά πάνω από τα λαχανικά.

Ψιλοκόβετε τα βερίκοκα και τις σταφίδες και προσθέστε τα στο ίδιο μπολ.

Τοποθετείτε το σκεύος στη φωτιά μέχρι να βράσει το μείγμα. Στη συνέχεια το βγάζετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.

Προσθέτετε στο μείγμα το μέλι, το καλύπτετε με καπάκι και το αφήνετε για 12 ώρες σε στεγνό και δροσερό μέρος. Στη συνέχεια το στραγγίζετε και πίνετε το υγρό που έχει απομείνει, ενώ το υπόλοιπο μείγμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μαγείρεμα. Η ποσότητα επαρκεί για δυο μέρες θεραπείας. Μην ξεχάσετε να το φυλάσσετε στο ψυγείο.

Είναι χρήσιμο να καταναλώνετε μισή κούπα (100 – 150 ml) τρεις φορές τη μέρα πριν τα γεύματα. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 4 βδομάδες.