fbpx

Απλές και αποτελεσματικές ασκήσεις για να απαλλαγείτε απο το διπλοσάγονο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δυστυχώς εμφανίζεται και στις λιπόσαρκες γυναίκες

Το διπλοσάγονο απασχολεί πολλές γυναίκες ακόμα και σε νεαρή ηλικία. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνισή του, γι΄ αυτό και το «αδυνάτισμα» δεν αποτελεί πανάκεια για να απαλλαγείτε από αυτό. Υπάρχουν λύσεις που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Δεν χρειάζεται να ξαπλώσετε στο κρεβάτι του πλαστικού για να απαλλαγείτε απο το ενοχλητικό και αντιαισθητικό προγούλι.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε κάποιες απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις για το διπλοσάγονο τις οποίες αν τις κάνετε κάθε μέρα θα δείτε μεγάλη διαφορά πολύ γρήγορα. Οι ασκήσεις αυτές αποτελούν μια ιδανική εναλλακτική αντί για μια ακραία μέθοδο όπως η χειρουργική επέμβαση, ενώ μπορούν να συμβάλουν στην πρόληψη της επανεμφάνισης του διπλοσάγονου.

Όπως η τοπική συσσώρευση λίπους σε κάθε άλλη περιοχή, το διπλοσάγονο αντιμετωπίζεται δύσκολα. Απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια για την εξάλειψη αυτού του περιττού λίπους. Πολλοί άνθρωποι που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι καταφέρνουν να χάσουν πολλά κιλά μέσω δίαιτας και άσκησης. Όμως, ίσως ξεχνούν να δουλέψουν την περιοχή γύρω από το πηγούνι, με αποτέλεσμα το σημείο αυτό να μην παρουσιάζει το ίδιο επίπεδο σύσφιξης με το υπόλοιπο σώμα. Ο λόγος που εμφανίζεται το διπλοσάγονο είναι η παχυσαρκία, οι κακές συνήθειες όπως ο καθιστικός τρόπος ζωής, το κάπνισμα και η κακή διατροφή και οι γενετικοί παραγόντες ή οι ορμονικές αλλαγές που συνδέονται με τη γήρανση.







Διαβάστε ακόμα