fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάψτε γρήγορα λίπος με έξυπνους τρόπους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ξεκινήστε τώρα και αποκτήστε το κορμί των ονείρων σας.

Είτε έχετε πολλά κιλά είτε λίγα, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε. Αν ακολουθήσετε τις παρακάτω εύκολες συμβουλές θα εντυπωσιαστείτε με τη γρήγορη πρόοδό και τα αποτελέσματα που θα δείτε στο σώμα σας.

Βάρη και πάλι βάρη: Η άσκηση με αντιστάσεις, όπως είναι αυτή που γίνεται σε πολυόργανα και πάγκους γυμναστικής ή με μικροόργανα όπως βαράκια, λάστιχα και ελατήρια γυμναστικής, βοηθάει στην απώλεια λίπους με διάφορους τρόπους. Η προπόνηση με βάρη από μόνη της καίει θερμίδες. Οι έρευνες δείχνουν επίσης ότι, σε αντίθεση με την αεροβική άσκηση, η άσκηση με βάρη αυξάνει τις θερμίδες που καίτε σε κατάσταση ηρεμίας μέχρι και 39 ώρες μετά την προπόνησή σας.

Καλά λιπαρά: Τα πολυακόρεστα (ειδικά τα ωμέγα-3) όπως αυτά που βρίσκονται στα ψάρια και στα καρύδια, και τα μονοακόρεστα όπως αυτά που βρίσκονται στο φυστικοβούτυρο, στο ελαιόλαδο, στους κρόκους των αυγών και στο ιχθυέλαιο.

Τρώτε 6 μικρότερα γεύματα μέσα στη μέρα.

Πιείτε άφθονο νερό.

Οι υδατάνθρακες που καταναλώνετε πρέπει να προέρχονται από πηγές όπως το αλεύρι βρώμης και τα λαχανικά.

Η χρονική στιγμή της πρόσληψης των υδατανθράκων επηρεάζει και την καύση του λίπους. Προτείνετε να καταναλώνετε τους περισσότερους υδατάνθρακες το πρωί και ανάμεσα στις προπονήσεις.

Καταναλώστε πρωτείνη. Η αύξηση της πρόληψης πρωτεΐνης θα αυξήσει το μεταβολισμό σας και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη μυϊκή σας μάζα, που και τα δύο βοηθούν στο κάψιμο λίπους.

Κάντε Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση (HIIT). Αυτό σημαίνει να εναλλάσσετε μία σύντομη περίοδο άσκησης υψηλής έντασης με μία σύντομη περίοδο διαλείμματος.

Κάντε σχοινάκι. Θεωρείτε μια από τις καλύτερες ασκήσεις για κάψιμο λίπους.

Κάντε μικρότερες περικοπές θερμίδων κάθε μία ή δύο εβδομάδες. Μην κόβετε απότομα το φαγητό.