fbpx

Τα 3 μυστικά για σωστή προπόνηση που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Χρήσιμες συμβουλές που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας.

Μήπως ανήκετε σε αυτά τα άτομα που εμφανίζονται κάθε μέρα, κάθε βδομάδα στο γυμναστήριο αλλά δε φαίνεται να βελτιώνουν ποτέ τη φυσική τους κατάσταση; Έχετε βαρεθεί να βλέπετε το σώμα σας να παραμένει ίδιο; Να μην χάνετε θερμίδες και οι επιπλέον πόντοι να μην φεύγουν απο τους γοφούς και τους γλουτούς σας; Ήρθε λοιπόν η στιγμή να να επωφεληθείτε περισσότερο από κάθε προπόνηση, με αυτά τα 3 μυστικά που γνωρίζουν μόνον οι γυμναστές και θα σας βοηθήσουν να τονώσετε το σώμα σας ταχύτερα και να κάψετε περισσότερες θερμίδες σε κάθε προπόνηση.

Πώς θα αντέξετε να κάνετε περισσότερα ροκανίσματα. Όταν κάνετε ροκανίσματα, ακουμπήστε τη γλώσσα πίσω από την άνω οδοντοστοιχία. Αυτό θα αποτρέψει την καταπόνηση του αυχένα, ώστε να διατηρείτε μια καλή στάση και να ασκείτε πιο σκληρά τους κοιλιακούς σας.

Κάντε μυϊκή ενδυνάμωση πριν την αεροβική. Η προπόνηση με βάρη αδειάζει τις αποθήκες γλυκογόνου, πράγμα που σας αναγκάζει να κάψετε λίπος κατά την αεροβική.

Λιγότερη ξεκούραση ανάμεσα στα σετ. Όσο πιο σύντομο είναι το χρονικό διάστημα ανάμεσα στα σετ ασκήσεων μυϊκής ενδυνάμωσης, τόσο καίτε περισσότερες θερμίδες. Ξεκουραστείτε για 20 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σετ, 30 μετά το δεύτερο και 45 μετά το τρίτο. Αυξάνοντας σταδιακά αυτό το χρόνο με κάθε σετ, καθώς κουράζεστε σας βοηθά να επανέλθετε πλήρως, παρά τα σύντομα διαλείμματα.