fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Τσικνοπέμπτη επιβάλλει κρεατοφαγία. Εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα ( και δοκιμασμένα) "κρεατάδικα" και... καλή σας όρεξη.

Τηλέμαχος Athens: Σε μια από τις πιο ιστορικές στοές του κέντρου της Αθήνας θα γευτείτε έξοχα ψημένα κρέατα, προσεγμένα αλλαντικά που κόβονται στην παλιά μηχανή, η οποία βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο κέντρο της σάλας, αφράτο μπιφτέκι από μαύρο χοίρο, βραστό σιδηρόδρομο σε λαδολέμονο, νόστιμα καρπάτσιο και ταρτάρ από μοσχάρι.
Πανεπιστημίου 10, Αθήνα, τηλ. 210313300

Dry & Row by Drakoulis: Ιδιαίτερα πλούσιος κατάλογος με ωμά και μαγειρευτά, το δυνατό σημείο ωστόσο αυτού του μοντέρνου "κρεατάδικου¨είναι οι διαφορετικές κοπές που προτείνει, τα κρέατα που διαλέγει, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, και ωριμάζουν με πολλή γνώση στα ψυγεία του. Το πλεονέκτημα, δε, είναι ότι στο εστιατόριο τα κρέατα κοστίζουν σαν να τα ψώνιζες για το σπίτι.
Βασ. Παύλου 103, Βούλα, 210 8955655.

Base Grill: Αγαπημένο «κρεατάδικο» στο Μπουρνάζι, με επιλογή ελληνικών κρεάτων,με τις κοπές και το ψήσιμο να είναι βασικές αρχές από την αρχή μέχρι το τέλος. Οπότε, ό,τι και να ζητήσετε έρχεται σωστά ψημένο και ζουμερό. Τα hit του μαγαζιού είναι τα «αυγά σαν τα μάτια μου», η πιο διάσημη φωλιά τηγανητής πατάτας με αυγά, αλλά και το βοδινό καρπάτσιο με την γραβιέρα Ίου και το μοσχαρίσιο λουκάνικο.
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι, τηλ. 210 5757455

Moou: Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι της Γλυφάδας. Δοκιμάστε διάφραγμα, πικάνια και κλασικό rib-eye και rib-cup. Πάντα άψογα ψημένα, καλά σιτεμένο και με την βαθιά, κρεάτινη νοστιμιά που περιμένεις. Φοίβης 17, Γλυφάδα, 2114096295.

Φάρμα Μπράλου Εστιατόριο – Steak Bar: Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας κομμάτι κρέας, από τις προτεινόμενες κοπές, σε τιμή κιλού, όπως στο απέναντι κρεοπωλείο τους. Ο κατάλογος προτείνει τρεις σάλτσες για το κρέας και 5-6 συνοδευτικά του (side dishes). Μηλιώνη 12 και Ηρακλείτου, Κολωνάκι, τηλ. 210 3645050

Steak Alive: Το εν λόγω steak house έχει φανατικό κοινό και πεντανόστιμα Rib eyes, μοσχαρίσιες χορταστικές σπαλομπριζόλες, γευστικό Τοmahawk, χοιρινό κότσι σε σάλτσα μπίρας, μπέργκερ αλλά και γουρουνοπούλα. Αγ.Κρήτης 23 & Αγ. Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, τηλ. 210 4952000

Wolves of kitchen:New entry στο Νέο Ψυχικό με χτιστούς ξυλόφουρνους και ζωντανές φωτιές. Υπάρχει μια γιαπωνέζικη σχάρα ρομπάτα, μια κλασική ψησταριά/ροτισερί με αλυσίδες, όπου ψήνονται οι θρυλικές και γιγάντιες μπριζόλες και απο τον μακρύ κατάλογο του δεν λείπουν και τα μπέργκερ.
Δημητρίου Βασιλείου 16, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6713997

Vezene: Σε αυτό το υπέροχο εστιατόριο μπορεί κανείς να δοκιμάσει πάντα σπάνιες κοπές κρεάτων, όπως τα ιαπωνικής κοπής karubi (παϊδάκια χωρίς κόκαλο από το μπροστινό πόδι των βοειδών), που συνυπάρχουν στον κατάλογο δίπλα σε έναν πεντανόστιμο ξινό τραχανά με αρνίσιο χεράκι ή σε ένα βοδινό ταρτάρ «παστίτσιο» ή έναν κατσικίσιο σβέρκο.
Βρασίδα 11, Ιλίσια, τηλ. 210 7232002

BarBq: Απο τον πρώτο καιρό της λειτουργίας του το ρεστοράν άρχισε να παρουσιάζει διάφορες, άγνωστες για την εποχή τους αλλά κλασικές σήμερα κοπές. Οι γεύσεις του παραμένουν σταθερά υψηλές, η ποιότητα κορυφαία και το value for money, αποτελούν τρείς βασικούς λόγους που κρατάνε πιστό κοινό εδω και και μια δεκαετία περίπου.
Ελ. Βενιζέλου 46, Ν. Σμύρνη, τηλ. 210 9319 675