fbpx

Οινόραμα 2018, η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στις 10 με 12 Μαρτίου κλείστε ραντεβού με τα πιο σπάνια και ακριβά ελληνικά κρασιά.

Η κορυφαία έκθεση του ελληνικού κρασιού φέρνει 2.000 κρασιά και αποστάγματα στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 10 έως και τις 12 Μαρτίου και σας καλεί να ανακαλύψετε μερικά "διαμάντια" κυριολεκτικά.

Το Οινόραμα διοργανώνεται και φέτος στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα χώρο που έχει ταυτιστεί με την έκθεση και έχει αποδειχθεί ιδανικός για την προβολή του κρασιού.

Οι όμορφες ψηλοτάβανες αίθουσες με το φυσικό φωτισμό, η εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα δεκάδες ξενοδοχεία και εστιατόρια που βρίσκονται σε απόσταση περπατήματος από το Ζάππειο, εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες σε εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.

Πάνω από 350 οινοποιεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν το «παρών» και τα κρασιά προς δοκιμή φτάνουν τα 2.000! Μια αίθουσα είναι και φέτος αφιερωμένη στα μικρά, λιγότερο γνωστά οινοποιεία και λειτουργεί σε συνδυασμό με το wine bar, όπου θα δειγματίζονται κρασιά από αφανείς ποικιλίες, με ελάχιστη οινολογική παρέμβαση ή μη συμβατικές μεθόδους τόσο οινοποίησης όσο και παλαίωσης. Η Πλατεία Γευσιγνωσίας του Οινοράματος, με θέμα «Discover Greek Wines», θα σας περιμένει με 250 από τα πιο αντιπροσωπευτικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα. Η είσοδος κοστίζει € 12.