fbpx

Μύρισε άνοιξη, έτσι θα υποδεχτείτε την ωραιότερη εποχή του χρόνου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ισως η καλύτερη στιγμή για να ανανεωθείτε

Η άνοιξη είναι προ των πυλών, οι μέρες μεγαλώνουν, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι βιτρίνες έχουν γεμίσει νέα ανοιξιάτικα σύνολα. Αλήθει ποιά δεν θέλει ένα ανανεωμένο σπίτι που μοσχοβολάει λουλούδια; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε εκκαθάριση, από τον προσωπικό σας χώρο μέχρι τον ίδιο σας τον ευατό.

Υιοθετήστε ένα νέο λουκ στα μαλλιά σας

Ανανεωθείτε με ένα καινούργιο κούρεμα, αλλάξτε μήκος ή ακόμα και χρώμα μαλλιών. Για τις λιγότερο τολμηρές και μια μικρή αλλάγη στον τρόπο χτενίσματος θα φέρει αέρα ανανέωσης.

Οργανώστε τα ντουλάπια της κουζίνας

Τσεκάρετε όλα τα ντουλάπια και ξεφορτώθείτε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα τάπερ σου και πετάξτε ό,τι είναι χωρίς καπάκι ή έχει χαλάσει από τη χρήση, καθώς επίσης τα ληγμένα τρόφιμα.

Χαρίστε οτι δεν φοράτε

Κάντε το μία κι έξω, αλλιώς μπορεί να σας πάρει μέρες. Βγάλτε όλα τα ρούχα έξω από την ντουλάπα και χωρίστε τα σε κατηγορίες. Ξεφορτωθείτε αυτά που έχετε να φορέσετε πάνω από έναν χρόνο ή αυτά που σκοπεύετε να βάλετε κάποια στιγμή.

Τα ξεχασμένα παλιά εσώρουχα

Μην ξεχάσετε το συρτάρι με τα εσώρουχα και τις κάλτσες, θα χρειάζονται σίγουρα ένα ξεκαθάρισμα.

Αγοράστε παπουτσοθήκες

Άντι να έχετε τα παπούτσια σας παρατημένα εδώ κι εκεί, επενδύστε σε μία παπουτσοθήκη. Έτσι, θα τα έχετε όλα τακτοποιημένα και δεν θα ξαναχάσετε κανένα ζευγάρι

Καθαρίστε τον υπολογιστή/ tablet/ κινητό

Ο υπολογιστής μας μπορεί να είναι ένας από τους πιο φορτωμένους χώρους της ζωής μας. Oργανώστε τα αρχεία σας. Μπορεί να ακούγεται βαρετό και χρονοβόρο, αλλά μετά θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας.

Αγοράστε ένα μικρό έπιπλο εισόδου

Και πείτε αντίο σε πεταμένες τσάντες, χαμένα κλειδιά, εξαφανισμένες ομπρέλες και χαμένες ζώνες