fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοιξιάτικες προτάσεις για να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρα σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ιδέες για να διακοσμήσετε τον ωραιότερο και πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σας.

Ειδικά τώρα την άνοιξη, και πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι, η ανάγκη να αποσυρθούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, στο ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού μας, αλλά και να χαρούμε τη δροσερή και φρέσκια διάθεση, είναι επιτακτική.

Και μιας και ο χώρος του σπιτιού που έχει φτιαχτεί για αυτές ακριβώς τις ανάγκες “αποσυμφόρησης” είναι το υπνοδωμάτιο, μάλλον έχει έρθει η στιγμή, ανάμεσα σε όλες τις ανανεωτικές κινήσεις που κάνουμε στο σπίτι μας αυτό τον καιρό, να δώσουμε λιγάκι παραπάνω έμφαση και στη σωστή διαχείριση του πιο πολύτιμου δωματίου. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στο feng shui για να αντιληφθείτε πως για να είναι η κρεβατοκάμαρά σας ξεκούραστη και θελκτική, δεν πρέπει να κάνει "θόρυβο", αλλά αντιθέτως είναι πολύ σημαντικό να σας προδιαθέτει για ανάπαυση και χαλάρωση κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι βασικοί κανόνες στη διακόσμηση του δωματίου είναι ίδιοι, όπως και για κάθε άλλο χώρο του σπιτιού. Πάντα με γνώμονα το προσωπικό σας γούστο, τις ανάγκες σας, αλλά και τις δυνατότητες που σας προσφέρει το σπίτι. Ωστόσο, στο δωμάτιο ίσως χρειαστεί να δείξειτε λίγη περισσότερη προνοητικότητα, σχετικά με τις αυξανόμενες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν και στις οποίες θα κληθείτε να προσαρμόσετε το δωμάτιο.

Δείτε μερικές φρέσκιες προτάσεις για το απόλυτο ανοιξιάτικο ντεκόρ που θα ανανεώσει την κρεβατοκάμαρα σας.