fbpx

3 εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα την 25η Μαρτίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Έχουν ενδιαφέρον, είναι δωρεάν και μπορούν να τις παρακολοηθήσουν μικροί και μεγάλοι.

Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Με αφορμή την εθνική επέτειο, το Μουσείο Ακρόπολης παρατείνει το ωράριό του αυτήν την Κυριακή (9 π.μ.-8 μ.μ.), σερβίρει τον παραδοσιακό μπακαλιάρο στο εστιατόριό του και προσφέρει δωρεάν είσοδο τόσο στη μόνιμη έκθεσή του όσο και στην περιοδική «Ελευσίνα: Τα μεγάλα μυστήρια». Στο ισόγειο του μουσείου μια ειδική προβολή με πίνακες ζωγραφικής εμπνευσμένους από τους Έλληνες του 1821 καλωσορίζει τους επισκέπτες

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι Θραξ Πανκc έρχονται στο Κέντρο Πολιτισμού-Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στο πλαίσιο της σειράς Parklife και ενώνουν μουσικές και κουλτούρες από όλο τον κόσμο, σε ένα live το οποίο οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τουλάχιστον πανκοπανηγυροψυχεδέλεια!

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

Με σημείο αναφοράς την ιστορία του ελληνικού κράτους από την Επανάσταση του 1821 μέχρι και το σήμερα, το εμβληματικό μουσείο πίσω από το άγαλμα του έφιππου Κολοκοτρώνη και δίπλα στην ομώνυμη πλατεία πέρα από τη σημαντική μόνιμη συλλογή του, φιλοξενεί από αρχές του μήνα την έκθεση έκθεσης «Με φορεσιές ενός παλιού καιρού…». Οι μικρές φιγούρες playmobil ντύνονται με πιστά χειροποίητα αντίγραφα παραδοσιακών φορεσιών και γίνονται PlaymoGreek από τον Πέτρο Καμινιώτη, προσεγγίζοντας τόσο ιστορικά όσο και λαογραφικά την ιστορία της ενδυμασίας στη χώρα.







Διαβάστε ακόμα