fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι 4 κανόνες ζωής της Όπρα Γουίνφρει

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Όταν η Όπρα μιλάει ο κόσμος απλά ακούει...

Είναι μια γυναίκα που αγαπάμε και θαυμάζουμε τόσο για το ταλέντο οσο και για την μοναδική δυναμική προσωπικότητα που διαθέτει. Μια γυναίκα πρότυπο, μια αγωνίστρια που η ζωή την δικαίωσε, μια μοναδική περσόνα που θεωρείται απο πολλούς ένας "κολοσσός" των media. Διαβάστε 4 απο τους πιο σοφούς κανόνες ζωής που ακολουθεί η Όπρα και εμπνευστείτε.

Η ισορροπία είναι το μυστικό.

"Μπορώ να τρώω ότι θέλω, όμως δεν μπορώ να το τρώω ταυτόχρονα με κάτι άλλο. Αυτή είναι ολόκληρη η φιλοσοφία μου για την ζωή. Μπορείς να έχεις όλα όσα επιθυμείς, όμως δεν μπορείς να τα έχεις όλα την ίδια χρονική στιγμή".

Πάντα να βρίσκετε χρόνο για τον ευατό σας.

"Τουλάχιστον μια φορά την ημέρα κάνω ένα δώρο στον ευατό μου και αυτό ειναι 20 λεπτά ηρεμίας σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Οταν περνάω περιόδους με έντονο στρες το κάνω και δύο φορές την ημέρα".

Να νιώθετε ευγνωμοσύνη απο το πρώτο λεπτό που ξυπνάτε.

"Ποτέ δεν βάζω ξυπνητήρι, καθώς δεν πιστεύω πολύ σ'αυτά. Πριν κοιμηθώ έχω στον μυαλό μου την ώρα που πρέπει να ξυπνήσω και συνήθως ξυπνάω λίγο πριν. Ξυπνάω μεταξύ 6.00 και 6.20 π.μ γιατί είναι και η ώρα που τα σκυλιά μου βγαίνουν έξω. Η πρώτη μου σκέψη κάθε πρωί είναι να ευχαριστήσω τον Θεό που είμαι ζωντανή".

Ζήστε μόνο το παρόν.

"Το μυστικό για την επιτυχία και την ευτυχία είναι το παρόν, είναι το μονο σίγουρο που έχουμε. Αναπνεύστε βαθιά γιατί μόνο το "τώρα" υπάρχει".