fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιά θα είναι τα δώρα γάμου του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δωρεές σε ιδρύματα αντί δώρων επιθυμεί το ζευγάρι.

Οταν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας και ετοιμάζεσαι για τον γάμο της χρονιάς ποιό είναι το πιο αναμενόμενο δώρο που θα ζητούσες απο τους καλεσμένους σου; Η απάντηση είναι απλή και εύκολη: δωρεές σε φιλαθρωπικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού ο μικρότερος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταιάνα και η Αμερικανίδα ηθοποιός έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν λίστα γάμου αλλά να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους αντί για δώρα, να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο πρίγκιπας Χάρι και είναι ήδη μαζί με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, επικεφαλής στην φιλανθρωπική οργάνωση Heads Together, η οποία στηρίζει τους νέους και τα παιδιά.

Το ζευγάρι θέλει να ενθαρρύνει τους φίλους την οικογένεια και όποιον θέλει, να κάνουν ανώνυμες δωρεές σε 7 διαφορετικά φιλανθρωπικά ιδρύματα που στηρίζουν όπως οικογένειες με HIV και άστεγους μεταξύ άλλων.

Την καλύτερη δήλωση πάντως φαίνεται να έκανε ο συμπρωταγωνιστής της Μάρκλ στο "Suits", Patrick J. Adams. "Είμαι σε δίλημμα μεταξύ ενός μπλέντερ και ενός παρασκευαστή ψωμιού. Ισως τελικά επιλέξω ένα ακριβό μπλέντερ, είναι πιο κλασάτο και επιπλέον θα βοηθήσει πολύ την Μέγκαν καθώς μετά τον γάμο θα χρειαστεί έξτρα βιταμίνες".