fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 δραστηριότητες που ξεχωρίσαμε στην πόλη αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια ταινία, κηπουρική για τα παιδιά και τρία ακόμα events που αξίζουν την προσοχή σας.

Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι σύμμαχος για βόλτες και τα "πράγματα" που συμβαίνουν στην Αθήνα είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Εμείς ξεχωρίσαμε πέντε δραστηριότητες που αξίζει να μπείτε στον κόπο και να τις παρακολουθήσετε.

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ξεκινάμε απο τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι μπορούν να γίνουν οι μικροί κηπουροί του Πάρκου και να αναλαβούν δράση σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης, παιχνιδιού και ανακάλυψης του Πάρκου. Αναζητούν λουλούδια της εποχής, παρατηρούν τα εκκολαπτόμενα έντομα, ανακαλύπτουν τη ζωή και τη σημασία της μέλισσας, φροντίζουν το λαχανόκηπο και συλλέγουν και γεύονται τα ώριμα λαχανικά του. Όλα αυτά θα συμβούν την Κυριακή 15/04 στον Μεσογειακό Κήπο απο τις 10.30π.μ. μέχρι τις 12μ. για παιδιά 5-9 ετών.

Looking for Andy Warhol: Δεν υπάρχει ίσως άνθρωπος στον σύγχρονο κόσμο που να μην ξέρει ποιός είναι ο Αντι Γουόρχολ. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, ο Πάπας της ποπ κουλτούρας είχε γίνει γνωστός στο κοινό για τον τρόπο που λάνσαρε τα πορτρέτα διασήμων αλλα και τα δημοφιλή προϊόντα πασίγνωστων brands. Σύγχρονοι εικαστικοί μεταφέρουν τους "προβληματισμούς" τους με αφορμή την μοναδική τέχνη του Αντι Γουόρχολ στην έκθεση του Be Seen/Project Space στο Χαλάνδρι.

Ενα ήσυχο μέρος: Η ταινία της εβδομάδας είναι ένα δυνατό και ανατρεπτικό θρίλερ που υπόσχεται καθαρό τρόμο, ωραία σκηνοθεσία, σασπένς και καλογραμμένο σενάριο.

Σταυρός του Νότου: η Γιώτα Νέγκα με την μοναδική λαική φωνή της παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει ανδρες καλλιτέχνες. "Φύλλο ανδρικό" στην κεντρική σκηνή του Σταυρού το Σάββατο 14/04.

Shopping downtown: Δύο αφίξεις τράβηξαν την προσοχή μας λίγο πριν το Πάσχα. Η μια αφορά την συλλογή της Κενταλ και Καίλι Τζένερ που ήρθε αποκλειστικά στο Forever 21 στην Ερμού αλλά και τα απίθανα καλλυντικά Nars που έφτασαν επιτέλους στην χώρας μας και τα βρίσκουμε πια όλες στα Sephora. Τα ρούχα των διάσημων αδερφών έχουν ενδιαφέρον ενω για τα Nars δεν χρειάζονται περιττα σχόλια καθώς τα προιόντα της θεωρούνται απο τα κορυφαία παγκοσμίως.