fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα ωραιότερα ταξίδια γίνονται την ωραιότερη εποχή του χρόνου, την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αν σας περισσεύουν χρήματα αξίζει να επισκεφθείτε αυτούς τους μαγικούς προορισμούς κατά την διάρκεια της άνοιξης.

Τα ταξίδια είναι η περιουσία μας, η ματιά μας στον κόσμο. Μας χαρίζουν νέες εμπειρίες, καινούργιες εικόνες, μαθαίνουμε νέους πολιτισμούς, αποκτάμε γνώση, σοφία, γινόμαστε έστω για λίγο πολίτες αυτού του κόσμου, που πιστέψτε μας είναι πολύ μεγάλος για να τον ανακαλύψουμε σε μια μόνο ζωή. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια καλή επένδυση, ένα αξέχαστο δώρο ή απλά σας περισσεύουν λίγα χρήματα σπεύστε να απολαύσετε την υπέροχη άνοιξη σε ένα απο τα παρακάτω πανέμορφα μέρη που σας προτείνουμε.

Capella Ubud: Bali, Ινδονησία

Μοναδική ομορφιά, φοβερή φιλοξενία, απίθανα έθιμα και φανταστικό μασόζ θα απολαύσετε στο Μπαλί.

Lake Komo, Ιταλία

Χωρίς την πολυκοσμία του καλοκαιριού, με υπέροχο ηλιόλουστο καιρό και πολύ καλύτερες τιμές απο την peak season, αξίζει να επισκεφθείτε το υπέροχο Casta Diva Resort .

Viceroy Los Cabos: San José del Cabo, Μεξικό

Το απίθανο resort ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις αρχές Μαίου, ανανεωμένο με υψηλού επιπέδου spa και ένα πρότυπο sport center.

The Cadillac Hotel & Beach Club: Μαιάμι

Ενα δημοφιλές art deco ξενοδοχείο που γνώρισε μεγάλες δόξες απο το 1940 που ξεκίνησε να λειτουργεί. Στις 17 Μαίου ανοίγει ξανά ανανεωμένο και έτοιμο για νέες glamorous περιπέτειες.

Puerto Rico

Μπορεί ο τελευταίος τυφώνας "Μαρία" να ισοπέδωσε το Πουέρτο Ρίκο, ωστόσο οι ομορφιές του είναι ακόμα εδώ και τα υπέροχα νερά της Καραιβικής σας καλούν για περιπέτεια.