fbpx

Γιατί θα "εξαφανιστούν" ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μάρκλ πριν το γάμο τους;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζεύγους θα μειωθούν μέχρι τις 19 Μαίου.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν ιδιαίτερα κοινωνική ζωή και πληθώρα δημόσιων εμφανίσεων απο την ώρα που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους, το περασμένο φθινόπωρο. Ωστόσο το ζεύγος θα ξεκουραστεί τις ερχόμενες εβδομάδες καθώς δεν έχουν προγραμματισμένες επίσημες εμφανίσεις μέχρι την μέρα του γάμου τους. Χάρι και Μέγκαν θα κάνουν ένα break και θα ασχοληθούν με τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Σύμφωνα με τον βρετανικά δημοσιεύματα ο Χάρι ξεκίνησε γυμναστική για να βρίσκεται σε άψογη φόρμα υιοθετώντας τις υγιεινές συνήθειες της αγαπημένης του και έτσι αντι για μπέργκερ και μπύρα θα καταναλώνει kale και κινόα.

Οσο για την Μέγκαν οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι ίσως προγραμματίσει ένα bachelor party τις επόμενες εβδομάδες καθώς ταξιδεύει συνεχώς εκτός και εντός Λονδίνου κάνοντας διάφορα meetings και πρόβες.

Περιμένοντας λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση για το bachelor party της Μαρκλ, γνωρίζουμε πως ένα πρόσωπο θα είναι σίγουρα στο πλευρό του ζευγαριού την μέρα του γάμου και αυτός δεν είναι άλλος απο τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Πριν απο μια εβδομάδα το Παλάτι ανακοίνωσε οτι ο Πρίγκιπας Χάρι ζήτησε απο τον μεγαλύτερο αδερφό του να γίνει και κουμπάρος του. Έτσι εκτός απο το ζεύγος και ο Γουίλιαμ βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς πρέπει να προετοιμάσει τον λόγο που θα βγάλει στις 19 Μαίου.

Φυσικά Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να τσεκάρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την μεγάλη μέρα, όπως να δοκιμάσουν την γαμήλια τούρτα και το μενού, να κάνουν fitting τα σύνολα που θα φορέσουν μετά το γάμο και φυσικά να κάνουν πρόβα το πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι. Τέλος το ερωτευμένο ζευγάρι πρέπει να κάνει πρόβα και τους αιώνιους όρκους πίστης που θα ανταλλάξουν μπροστά στα μάτια όλου του πλανήτη που θα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Μίλησε κάποιος για άγχος και πίεση;