fbpx

Τι αγαπάει η ομάδα του CityWoman αυτή την εβδομάδα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια πολυαναμενόμενη συναυλία, τα πέδιλα του Brian Atwood, ένα opening αγαπημένου κλαμπ και 4 ακόμα πράγματα που ξεχωρίσαμε.

Enrique Iglesias: Ο αδιαμφισβήτητος «βασιλιάς της latin pop» και γιός του σπουδαίου και πιο ερωτικού τραγουδιστή του πλανήτη έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στις 10/5.

The Bright side: Λατρεύουμε τα πέδιλα σε πορτοκαλί απόχρωση και τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα τόσο σε αξεσουάρ όσο και σε κραγιόν που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ειδικά αν έχουμε μαυρίσει λίγο.

Brian Atwood: Αγαπάμε τόσο τον ίδιο (είναι κούκλος με εξίσου καλλονό σύζυγο) όσο και τα υπέροχα παπούτσια του. Την φετινή άνοιξη αγαπάμε πολύ τα bronze πέδιλα.

Το Island καλωσόρισε το καλοκαίρι πριν απο λίγες μέρες με ένα μεγάλο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καταφέρνοντας να συγκεντρώσει όμορφο κόσμο, διάσημους καλλιτέχνες και εκλεκτούς επιχειρηματίες. Ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα εκείνο το βράδυ φωτίζοντας ονειρικά τον κόλπο μπροστά απο το μαγαζί δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Sunglasses chains: Η τελευταία μανία θέλει την αναζωπύρωση της αλυσίδας στα γυαλιά ηλίου. Ναι, αυτή την αλυσίδα που κρέμεται αριστερά και δεξιά στους βραχίονες και μπορούμε να αφήνουμε τα γυαλιά στο στήθος σαν κολιέ. Μας αρέσει πολύ αλλά κυρίως μας βολεύει καθώς ξέρουμε που βρίσκονται τα γυαλιά μας.

Nike Epic React Flyknit: Τα καινούργια Nike διαθέτουν πιο ελαφρύ και πιο ανθεκτικό αφρώδες υλικό που επιστρέφει περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για την σεζόν που διανύουμε.

Cucci Bloom: Οι νύχτες αλλά και οι μέρες μας μυρίζουν το νέο άρωμα του αγαπημένου οίκου. Λουλουδάτο, ελαφρύ και άκρως ανοιξιάτικο.