fbpx

Κάντε το υπνοδωμάτιο σας ναό της χαλάρωσης και της ευεξίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και "πετάξτε" αμέσως 5 πράγματα που σας προκαλούν άγχος

Το υπνοδωμάτιο είναι το πιο χαλαρό μέρος του σπιτιού. Είναι ο προσωπικός χώρος που ξεκουράζεστε και κάνετε τις πρώτες και τις τελευταίες σκέψεις της ημέρας. Υπάρχουν κάποια αντικείμενα που είναι απαγορευτικά για τον συγκεκριμένο χώρο. Αντικείμενα που δημιουργούν στρες, προκαλούν άγχος και σας αποσυντονίζουν. Σκοπός της κρεβατοκάμαρας είναι να χαλαρώνετε και να αποσυμπιέζεστε απο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους πετάξτε απο την κρεβατοκάμαρα σας τα 5 παρακάτω αντικείμενα.

Η βιβλιοθήκη

Εκτός κι αν έχετε ένα πραγματικά μεγάλο δωμάτιο με μία εντυπωσιακή βιβλιοθήκη, τα βιβλία θα ήταν προτιμότερο να βρίσκονται σε έναν πιο κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού.

Η τηλεόραση

Η τηλεόραση “σκοτώνει” γενικά την επικοινωνία του ζευγαριού, πόσο μάλλον όταν έχει εγκατασταθεί σε αυτό το χαλαρωτικό δωμάτιο.

Το γραφείο

Το να βάζετε τον χώρο εργασίας σας μέσα στο υπνοδωμάτιο είναι κακή ιδέα, λένε οι ειδικοί και εξηγούν ότι το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος στον οποίος χαλαρώνουμε και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας.

Τα κατοικίδια

Έρευνα σε άτομα που κοιμούνταν με τα κατοικίδιά τους έδειξε ότι το 30% των συμμετεχόντων σε αυτή ξυπνούσε εξαιτίας τους, ότι το 63% είχε χαμηλή ποιότητα ύπνου και ότι το 5% αντιμετώπιζε δυσκολίες να ξανακοιμηθεί.

Ρούχα που δεν φοράτε και αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά

Πιάνουν πολύ χώρο, γεμίζουν σκόνη και δημιουργούν εστίες μικροβίων.