fbpx

Οι πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες του Ιουνίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η ιδανική εποχή για open air μουσικά δρώμενα

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας θα δώσει μια υπέροχη συναυλία, στο Θέατρο Βράχων, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου. Περίπου 200 παιδιά θα συνοδεύσουν επί σκηνής τον αγαπημένο καλλιτέχνη, σε μια μουσική παράσταση, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και στην οποία θα ακουστούν πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από την Ελλάδα της προσφυγιάς μέχρι και το σήμερα! Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο με ακούσματα που φέρουν μνήμες, εικόνες και ήχους από τις αλησμόνητες πατρίδες, της Σμύρνης, της Αλεξάνδρειας και της Κωνσταντινούπολης.

Ο Γιάννης Χαρούλης, καλλιτέχνης με μεγάλη ερμηνευτική ευαισθησία και πλατιά γκάμα ρεπερτορίου θα δώσει τρεις συναυλίες 11- 13 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Φάληρο στη πλατεία Νερού στις 16 Ιουνίου

Απο τις 6 Ιουνίου ξεκίνησε τις εμφανίσεις τους ο δημοφιλής Φοίβος Δεληβοριάς με την παράσταση " Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ 2018". Ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, ντιζέζ, διαγωνισμούς και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy. Όλο το δυναμικό ταλέντου μιας σύγχρονης λαϊκής πολυκατοικίας, μαζεμένο σε μια τεχνικολόρ ταράτσα. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη του Ιουνίου, Ιουλίου και Σεπτεμβρίου Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ» Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι.

Στο Summer Nostos Festival του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος οι μουσικές εκδηλώσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ο θρυλικός John Cale ( ιδρυτής των Velvet Underground) με τη μπάντα του θα μας ταξιδέψει σε περίπου πενήντα χρόνια μουσικής πορείας. Τρίτη 19 Ιουνίου, 22.00 στο Ξέφωτο

Ο πολυαγαπημένος Sting θα δώσει δύο συναυλίες στο Ηρώδειο στις 22-23/6 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Οι Στέρεο Νόβα το ελληνικό συγκρότημα που έγραψε ιστορία στην ηλεκτρονική μουσική και στιγμάτισε μία ολόκληρη γενιά, οι Στέρεο Νόβα, έρχονται για μια ιστορική κοινή εμφάνιση στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή δουλειά, οι Κωνσταντίνος Βήτα και Μιχάλης Δέλτα, θα παρουσιάσουν στο Summer Nostos Festival παλιότερο αλλά και νέο υλικό από τη μουσική τους την Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Ξέφωτο.

Ο Nick Cave με τους Bad Seeds είναι ο headliner του Eject Festival στις 23 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί στις 25 Ιουνίου στο Κήπο του Μεγάρου σε μια σόλο εμφάνιση.

Η εκρηκτική Αννα Βίσση θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Summer Nostos Festival στις 24 Ιουνίου.







Διαβάστε ακόμα