fbpx

Το εκλεκτό Johnnie Walker συνόδευσε μοναδικά το αυτοσχέδιο drive in cinema by EnLefko 87.7 στο λόφο του Λυκαβηττού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του φέρνει την πιο αγαπημένη συνήθεια των σινεφίλ!

Τα θερινά σινεμά αποτελούν τη γλυκιά συνήθεια που ομορφαίνει τα βράδια μας με τα χρώματα του δειλινού και μας ταξιδεύει υπό τη μαγεία του έναστρου καλοκαιρινού ουρανού. Πόσο μάλλον όταν αναβιώνουν τη ρετρό παράδοση του drive in cinema και μας μεταφέρουν στο Κάμντεν του Νιου Τζέρσεϊ, όπου το 1993 άνοιξε το πρώτο drive in cinema προσελκύοντας το ενδιαφέρον των απανταχού σινεφίλ και όχι μόνο, και έκανε το χρόνο να σταματά μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ο EnLefko 87.7 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια αυτοσχέδια drive in προβολή στον πιο μαγευτικό λόφο της Αθήνας, προσφέροντας μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία με θέα σε ολόκληρη την πόλη και κάτω από τον αττικό ουρανό. Οι λάτρεις της μεγάλης οθόνης ανηφόρισαν στο λόφο του Λυκαβηττού για να παρακολουθήσουν με τον παλιό, αμερικάνικο τρόπο μέσα από τα μπροστινά καθίσματα των αυτοκινήτων τους μια all time classic ταινία, το High Fidelity του Στίβεν Φρίαρς, με τους Τζον Κιούζακ και Τζακ Μπλακ.

Τη μαγευτική ατμόσφαιρα, συμπλήρωσε μοναδικά η νέα πρόταση σερβιρίσματος του εκλεκτού Johnnie Walker, το Johnnie & Ginger, επιβεβαιώνοντας πως μέσα στο Johnnie Walker υπήρχε πάντα η έννοια του gathering, η έννοια της παρέας, η φιλοσοφία του να βρίσκεσαι με εκείνους που θες και να μοιράζεσαι μαζί τους ξεχωριστές στιγμές που έχουν ιδιαίτερη αξία. Το νέο long serve που αναδεικνύει την πολύπλευρη παλέτα γεύσεων και αρωμάτων του θρυλικού Σκωτσέζικου ουίσκι και ταυτόχρονα εκπλήσσει με την αναζωογονητική γεύση του ginger ale, έδωσε μια δροσερή νότα στη μαγική βραδιά, ενώ ένα αυτοσχέδιο pop corn station και μια vintage Pontiac που είχε τοποθετηθεί σε προνομιακή θέση και φιλοξένησε τις 2 νικήτριες του FB διαγωνισμού απογείωσαν την σινεφίλ καλοκαιρινή εμπειρία.

Ταυτόχρονα, η Diageo Hellas θέτοντας στο επίκεντρο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την Υπεύθυνη Κατανάλωση Αλκοόλ και την Οδήγηση, πρόβαλε μια ταινία μικρού μήκους που ενθάρρυνε τους παρευρισκόμενους να μην συνδυάζουν την οδήγηση με το αλκοόλ και παράλληλα παρουσίασε τις εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού που υλοποιεί η εταιρεία και έχουν στόχο να διαδοθεί όσο το δυνατόν ευρύτερα η γνώση γύρω από το αλκοόλ, τι σημαίνει πίνω υπεύθυνα, ποια είναι τα όρια και ποιοί οι κίνδυνοι της αλόγιστης κατανάλωσης των οινοπνευματωδών ποτών.