fbpx

Ο Πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει άγνωστα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι έχουν την τιμητική τους.

Με την "βασιλική" φρενίτιδα που φαίνεται πως έχει πιάσει όλο τον πλανήτη με αφορμή τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι, θα τολμούσαμε να πούμε οτι τα έχουμε δεί και ακούσει όλα πια για την βασιλική οικογένεια. Ωστόσο ο Πρίγκιπας Κάρολος έρχεται να κάνει μια νέα ανατροπή αποκαλύπτοντας άγνωστα πορτρέτα των στενών του συγγενών.

Οι πίνακες ζωγραφικής και τα σκίτσα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι θα εκτεθούν στο Buckingham Palace σε μια καλοκαιρινή έκθεση με τίτλο " Prince & Patron." Η συγκεκριμένη έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου και θα περιλαμβάνει πάνω απο 100 έργα τέχνης τα οποία επέλεξε ο πρίγκιπας τόσο απο την προσωπική όσο και απο τη βασιλική συλλογή.

Ανάμεσα στα έργα ξεχωρίζουν τα σκίτσα του Δούκα του Καίμπριτζ και του Δούκα του Σάσσεξ, που έγιναν από τη Nicky Phillips το 2009 αλλά και μια ελαιογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ που έγινε προς τιμή της γαμήλιας επετείου της με τον πρίγκιπα Φίλιπ το 1973. Το πορτρέτο είναι από τον Michael Noakes.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Πρίγκιπας Χάρι

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η έκθεση "Prince & Patron" θα πραγματοποιηθεί στο Buckingham Palace από τις 21 Ιουλίου ως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Μήπως είναι μια καλή αφορμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο Λονδίνο;