fbpx

Πως θα οργανώσετε σωστά την βαλίτσα των διακοπών

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο

Είναι ίσως η πιο βαρετή στιγμή των διακοπών και εκτός αυτού "σπαζοκεφαλιάζουμε" κάθε φορά πώς θα χωρέσουν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ στην βαλίτσα. Φυσικά και δεν μπορούμε να πάρουμε όλη την γκαρνταρόμπα μαζί μας ούτε ομως και τα απολύτως απαραίτητα. Γι 'αυτό ακολουθήστε τις παρακάτω απλές αλλά πολύ χρηστικές συμβουλές και ετοιμάστε μέσα σε λίγη ώρα την βαλίτσα των διακοπών.

Τα παπούτσια κρύβουν πολύτιμο χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέσα σ'αυτά φορτιστές, καλώδια, ζώνες, γυαλιά ηλίου

T-shirts και φούτερ,. Ένας γενικός κανόνας λέει ότι 4-5 T-shirts και δύο φούτερ είναι αρκετά για μια εβδομάδα ταξιδιού.

Παντελόνια. Ομοίως, δύο είναι αρκετά για μία εβδομάδα ταξιδιού

Σαγιονάρες. Είναι πάντα χρήσιμες στα ξενοδοχεία, στα spa, στα κοινόχρηστα μπάνια, στις πισίνες και στις παραλίες. Κοινώς, παντού.

Τυλίξτε τα ρούχα σας. Κάνετε ρολό τα ρούχα απο υφάσματα που δεν τσαλακώνονται εύκολα, όπως τα t- shirts και τα βαμβακερά παντελόνια και βάλτε τα κάτω- κάτω. Ρολό μπορούν να γίνουν και τα τζιν σας.

Πάρτε μαζί σας τρία ζευγάρια παπούτσια ( το ξέρουμε οτι είναι δύσκολο να το κάνετε αλλά πρέπει), ένα casual (ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή loafers ή σανδάλια), ένα ζευγάρι sneakers και ένα παπούτσι για βραδινές εξόδους. Επιλέξτε σχέδια που θα μπορείτε να προσαρμόσετε σε διάφορες περιστάσεις- από το πρωί ως το βράδυ.

Συνδυάστε τα ρούχα και πάρτε ολοκληρωμένα σετ για κάθε μέρα των διακοπών σας.

Μην βάζετε τα παπούτσια σε σακούλες ανά ζευγάρι. Προτιμήστε να τυλίγετε το καθένα ξεχωριστά σε δική του σακούλα και βάλτε τα έτσι ώστε η σόλα να «πατάει» στα τοιχώματα της βαλίτσας. Θα εξοικονομήσετε πάρα πολύ χώρο.

Βάλτε φορτιστές, hands free και οτιδήποτε άλλο έχετε σε καλώδιο μέσα σε μια παλιά θήκη γυαλιών. Θα σας γλυτώσουν από πολύ ψάξιμο.

Στην κορυφή των ρούχων, βάλτε σύνολα που τσαλακώνονται πολύ εύκολα, κοσμήματα, αξεσουάρ, και άλλα εύθραυστα αντικείμενα.