fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι γεγονός

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Όσες μένετε στην Θεσσαλονίκη θα έχετε την τύχη να ενημερωθείτε απο την κορυφαία PHIMASTER Σταυρούλα Γιαννούλη.

Το σωστό μακιγιάζ είναι είναι κάτι που απασχολεί κάθε γυναίκα για μια προσεγμένη εμφάνιση είτε στην δουλειά είτε στις εξόδους της.

'Ενα δωρεάν σεμινάριο διοργανώνει η Σταυρούλα Γιαννούλη, ιδιοκτήτρια της εταιρείας ημιμόνιμου μακιγιάζ Biocoloursκαι εκπρόσωπος της PHIACADEMY, της Νο1 ακαδημίας ομορφιάς στον κόσμο και θα μοιραστεί όλα τα μυστικά της τέχνης του ημιμόνιμου μακιγιάζ που είναι απαραίτητες γνώσεις για τον κάθε τεχνίτη.

- Σχηματισμός ιδανικών φρυδιών κάνοντας χρήση του χρυσού κανόνα (PHI) Φ= 1,618 που συμβολίζει την τελειότητα και την αρμονία στη φύση.

-Παροχή για δωρεάν χρήση της on line εφαρμογής μέτρησης και εύρεσης συμμετρίας των δύο φρυδιών.

-Οργάνωση και αρχειοθέτηση του ιστορικού και των φωτογραφιών των πελατών.

- Οn line επικοινωνία με την ιατρική ομάδα της ακαδημίας για θέματα που σχετίζονται με το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

- Χρωστικές ημιμόνιμου μακιγιάζ, επιλογή χρωμάτων, διείσδυση και αντανάκλαση τους στο δέρμα, αποτελέσματα μετά από 1 μήνα-6 μήνες- 1 χρόνο.

-Φροντίδα του ημιμόνιμου μακιγιάζ και χρήση προϊόντων στο σπίτι (αποτελεί το 50%-70% της επιτυχίας των εφαρμογών μικροχρωμάτωσης).

Θα αναφερθεί σε όλες τις εκπαιδεύσεις της PHI ACADEMY και τις διαφορές που την έχουν ξεχωρίσει σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες και φυσικά στην ιστορία του PHI! Ο αριθμός Φ= 1,618, γνωστός και ως Χρυσή Τομή, συμβολίζει την τελειότητα και είναι αυτός που συνδέει με εξαιρετική ακρίβεια την αρμονία των μαθηματικών με αυτή της φύσης, αλλά και της τέχνης!

Η Σταυρούλα Γιαννούλη με τη πολυετή εμπειρία της στο ημιμόνιμο και ιατρικό μακιγιάζ και το microblading, αλλά και τη συμμετοχή της σε διεθνή Συνέδρια και επιμορφωτικά Σεμινάρια, έχει αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων, που την έχουν καταστήσει μια αναγνωρίσιμη Τεχνίτρια και Δασκάλα τόσο εντός όσο και εκτός των Ελληνικών συνόρων!

Το πρώτο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για το ημιμόνιμο μακιγιάζ που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑNATOLIA Λαγκαδά 13 στην Θεσσαλονίκη στις 17.30 μ.μ