fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβουλές για να γλιτώσετε χρήματα απο τα ψώνια στο σουπερμάρκετ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε οτι μπορείτε να γλιτώσετε είναι πολύτιμο.

Υπάρχουν τρόποι ώστε να μην ξοδεύουμε μια περιουσία στα ψώνια του σουπερμάρκετ προσπαθώντας να τραφούμε υγιεινά. Δείτε τα tips που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και δεν θα αδειάσει η τσέπη σας.

Αγοράστε χύμα προϊόντα

Ρύζι, όσπρια, δημητριακά, μπαχαρικά, ξηροί καρποί και superfoods είναι μερικά μόνο παραδείγματα τροφών που αν τα πάρετε από κατάστημα που τα έχουν χύμα, αντί για τα έτοιμα συσκευασμένα που βρίσκετε στο super market, θα σς κοστίσουν λιγότερο.

Επιλέξτε πιο απλές μάρκες απο τα δημοφιλή brands

Tομοτοχυμούς, χαρτικά, είδη κουζίνας κ.α πράγματα κυκλοφορούν και απο άλλες εταιρείες όχι και τόσο γνωστές αλλά εξίσου ποιοτικές. Θα γλιτώσετε πολλά χρήματα αν τα επιλέξετε.

Ψωνίστε απο την λαϊκή

Στις λαϊκές αγορές βρίσκετε πάντα τεράστια γκάμα επιλογών σε πολύ καλές τιμές και πάντα φρέσκα. Μάλιστα, ανάλογα με την ώρα που θα πάτε -συνήθως όσο πιο μεσημέρι- τόσο καλύτερες τιμές μπορείτε να πετύχετε.

Ψωνίστε μεγαλύτερες ποσότητες όταν βλέπετε προσφορές

Κρέατα, μπριζόλες, κοτόπουλο, ψάρια πάντα τα μεγάλα σουπερμάρκετ κάνουν φοβερές προσφορές. Ψωνίστε και καταψύξτε τα.

Τα ώριμα είναι χρήσιμα

Οι μπανάνες που έχουν μαυρίσει γίνονται τέλειο κέικ, οι ντομάτες που αρχίζουν να χαλούν μπορούν να γίνουν σάλτσα και να μπουν και στην κατάψυξη, τα μυρωδικά μπαίνουν επίσης σε σάλτσες αλλά και ψιλοκομμένα στην κατάψυξη.

Τα κατεψυγμένα λαχανικά συμφέρουν.

Στα ψυγεία των super market βρίσκετε δεκάδες επιλογές κατεψυγμένων λαχανικών -μόνα τους, σε συνδυασμούς ή και ολόκληρα γεύματα- που είναι οικονομικά. Προτιμήστε τα καθώς συμφέρουν πολύ και μαγειρεύονται εύκολα.