fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μέγκαν Μάρκλ είναι έγκυος!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το βασιλικό μωρό θα γεννηθεί τον Απρίλιο

Το ζευγάρι βρίσκεται στην πρώτη του βασιλική περιοδεία και μόλις προσγειώθηκαν στην Αυστραλία το Παλάτι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Σίνδει απο όπου θα ξεκινήσει η περιοδεία τους. Μετά απο ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, το Παλάτι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στα social media.

" Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν οτι η Δούκισσα περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019" 'εγραφε το "βασιλικό" tweet.

Η φημολογία περί εγκυμοσύνης της Μαρκλ ξεκίνησε αμέσως μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο του 2018 και όπως ήταν αναμενόμενο η επίσημη ανακοίνωση χαροποίησε ιδιαίτερα τους φανατικούς θαυμαστές του ζευγαριού.

Σύμφωνα πάντως με την ρεπόρτερ Emily Nash η Μαρκλ πρέπει να είναι στην 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι φαίνεται να μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια την περασμένη Παρασκευή στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, προσθέτει στο tweet της η Nash.

Ετσι λοιπόν το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν θα γεννηθεί τον Απρίλιο του 2019 και το επόμενο μεγάλο ερώτημα που "βασανίζει" τους θαυμαστές του ζευγαριού είναι το φύλο.