fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H εγκυμονούσα Μέγκαν Μάρκλ μόλις έκανε μια ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κλέβει τις εντυπωσεις στην βασιλική περιοδεία με τον σύζυγο της.

Υπέρκομψη και φινετσάτη εμφανίστηκε η Δούκισσα του Σάσεξ στην επίσκεψη της στην Μελβούρνη στα πλαίσια της βασιλικής περιοδείας. Φορώντας ένα απίθανο σύνολο σε μπλέ απόχρωση και ίδιο χρώμα γόβες η Μέγκαν έλαμπε κυριολεκτικά στο πλευρό του συζύγου της.

Το φόρεμα της είναι μια δημιουργία του Αυστραλού σχεδιαστή Dion Lee. Πρόκειται για ένα απίθανο κομμάτι απο την pre- fall συλλογή με ασύμμετρο κόψιμο και πτυχώσεις στην φούστα. Η τσάντα που επέλεξε για την συγκεκριμενη εμφάνισης η Μαρκλ ήταν απο τον οίκο Gucci.

Όταν το ζευγάρι πέρασε μπροστά απο το πλήθος και τους θαυμαστές τους η Μέγκαν φόρεσε μια πολύ σικ μακριά καμπαρντίνα σε μπέζ χρώμα.

Εκτός από την Αυστραλία, το ζευγάρι θα επισκεφθεί τα νησιά Φίτζι, Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία, χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας. Το ταξίδι τιους θα διαρκέσει 16 ημέρες.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα παραστούν στην αθλητική διοργάνωση Invictus Games, κατά την οποία διαγωνίζονται τραυματίες στρατιώτες που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Ο πρίγκιπας Χάρι συνέβαλε καθοριστικά στην καθιέρωση της διοργάνωσης αυτής. Στη συνέχεια, θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον.

Τα βρετανικά και τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν στενά την επίσκεψη αυτή παρατηρώντας επισταμένως και την παραμικρή αντίδραση της 37χρονης Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού, η ένταξη της οποίας στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έδωσε μια νότα φρεσκάδας.

Το ζευγάρι συνοδεύεται από δεκάδες μέλη του προσωπικού των Ανακτόρων και από πλήθος δημοσιογράφων.