fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φοράνε οι πριγκίπισσες αθλητικά στις δημόσιες εμφανίσεις τους;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και όμως η Μέγκαν το έκανε.

Η Μέγκαν Μάρκλ κάνει πάντα ξεχωριστές και ιδιαίτερα καλόγουστες εμφανίσεις. Για μια ακόμη φορά έκανε ένα fashion statement κατά την διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στην Αυστραλία με τον πρίγκιπα Χάρι. Η Δούκισσα άφησε τις ψηλοτάκουνες γόβες στην ντουλάπα και επέλεξε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να παρακολουθήσει τα Invictus Games μαζί με τον σύζυγο της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν φοράει sneakers σε επίσημη εμφάνιση. Για την συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε ένα λευκό ζευγάρι δερμάτινα V-10s απο την εταιρία Veja. Άνετα και κομψά ήταν τα ιδανικά παπούτσια για την εγκυμονούσα Μαρκλ καθώς παρακολούθησε τους αγώνες μέσα απο ένα σκάφος.

Για την ιστορία η Μέγκαν έχει λατρεία στα flats και διαθέτει μια μεγάλη συλλογή. Σίγουρα οι βασιλικές δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι απαιτούν ψηλοτάκουνα, ωστόσο σε παλαιότερες εμφανίσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ο οποίος καταργήθηκε απο τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, εμφανιζόταν συχνά με flats.

Για όσες επιθυμούν να αποκτήσουν τα sneakers της Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να τα παραγγείλουν στο net-a-porter.com και κοστίζουν 140 δολάρια.