fbpx

Προτάσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι να κάνετε αν μείνετε στην πόλη

Η Αθήνα είναι πιο ζωντανή απο ποτέ με εκατοντάδες events, parties, θεατρικές παραστάσεις, νέες ταινίες, εικαστικά δρώμενα που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Μουσεία: Το γεγονός οτι φέτος η 28η Οκτωβρίου πέφτει Κυριακή θλίβει τους απανταχού εργαζόμενους, αλλά χαροποιεί τους φιλότεχνου. Για ακόμη μία χρονιά, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία της Αθήνας ανοίγουν ελεύθερα τις πόρτες τους και γιορτάζουν την εθνική εορτή, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τον πλούτο τους.

Παιδιά: Τα «Paw Patrol», αυτή η ξεχωριστή κουταβοπαρέα έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα και είναι πανέτοιμα να καταπλήξουν τους μικρούς τους φαν! Ο Τσέις, ο Μάρσαλ, ο Ραμπλ και τα υπόλοιπα κουτάβια του «Paw Patrol», της διάσημης τηλεοπτικής παιδικής σειράς που μαθαίνει στα παιδιά τις έννοιες της ομαδικότητας και της συνεργασίας, πρωταγωνιστούν στη μουσική παράσταση «Αγώνας διάσωσης» και στις 26-28 Οκτωβρίου και 2-4 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, ανεβαίνουν στη σκηνή του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Σινεφίλ: Την ιστορία ενός θυελλώδους, αθεράπευτου έρωτα, την οποία εμπνεύστηκε από τη σχέση των γονιών του, ­φέρνει στις σκοτεινές αίθουσες ο οσκαρικός σκηνοθέτης της «Ida» Πάβελ Παβλικόφσκι. Η ταινία βραβεύτηκε στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κανών, όπου απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας.

Stand up comedy: Στην παράσταση «Tailor Made Comedy» (από 27/10) το κοινό παίρνει το πάνω χέρι, γίνεται σεναριογράφος και σκηνοθέτης και οι τρεις ταλαντούχοι περφόρμερ δημιουργούν μια νέα παράσταση κάθε φορά, «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του. Στο θέατρο Ζίνα.

Ταινία: Η νύχτα με τις μάσκες ξανά μετά απο 40 χρόνια. Για τους θαυμαστές των ταινιών τρόμου ( εμείς θα την δούμε σίγουρα) είναι οτι καλύτερο.

Halloween parties: Κάθε χρόνο και περισσότερα καθώς η ξενόφερτη μανία καλά κρατεί ξεκινώντας αυτό το Σάββατο 27/10 και φτάνοντας στο επόμενο weekend με επίκεντρο τη μεξικάνικη Ημέρα των Νεκρών (3/11).