fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κρις Τζένερ πήρε ως δώρο γενεθλίων μια κατακόκκινη ferrari

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το πανάκριβο δώρο είναι απο την κόρη της Κάιλι.

Η διασημότερη momager του πλανήτη Κρις Τζένερ στις 5 Νοεμβρίου θα γίνει 63 ετών. Φυσικά και θα διοργανώσει ένα εντυπωσιακό και πανάκριβο πάρτι με διάσημους καλεσμένους. Ωστόσο η δαιμόνια Κρις γιόρτασε λίγο νωρίτερα τα γενέθλιά της, καθώς η κόρης της, Κάιλι, της έκανε μια φοβερή έκπληξη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η μικρή δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο στην αγαπημένη της μαμά το αυτοκίνητο των ονείρων της, μια 488 Gran Turismo Berlinetta κόκκινη Ferrari κόστους 250.000 δολαρίων.

Η Κρις Τζένερ την στιγμή που είδε το αυτοκίνητο ήταν με τον 37χρονο σύντροφό της, Κόρεϊ Γκαμπλ και φορούσε τις πιτζάμες της. Της πήρε λίγο παραπάνω χρόνο για να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και όταν αυτό έγινε αγκάλιασε την 21χρονη κόρη της σκουπίζοντας τα δάκρυα από τα μάτια της εμφανώς συγκινημένη.

Για την ιστορία αξίζει να πούμε οτι η νεαρή Κάιλι είχε πάρει δώρο από τον πρώην της, Tyga, μια Ferrari 482 Italia αξίας 320.000 δολαρίων όταν έγινε 18 ετών και μια Mercedes-Benz Maybach αξίας 189.000 δολαρίων όταν έγινε 19. Ανταπέδωσε το δώρο, δίνοντας στον Tyga μια Bentley Bentayga αξίας 229.000 δολαρίων όταν κατάσχεσαν την δική του Ferrari. Διαθέτει μια απίθανη συλλογή με πανάκριβα και συλλεκτικά αυτοκίνητα τα οποία ποστάρει συχνά στο instagram.