fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα χρόνια είναι απλά ένας αριθμός όταν υπάρχει έρωτας!

Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά, ούτε χρώμα, ούτε και οικονομική κατάσταση. Σίγουρα στην περίπτωση των αγαπημένων μας celebrities η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο καθώς ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο.

Τα ζευγάρια που ακολουθούν επενδύουν στην αγάπη παρά τα (πολλά) χρόνια που τους χωρίζουν.

Ο McConaughey είναι 14 μεγαλύτερος απο το μοντέλο της Victoria Secret's Camila Alves. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 και εκ τότε είναι μαζί. Παντρεύτηκαν τα Χριστούγεννα του 2011 και ζούν στο Τεξας με τα τρία τους παιδιά.

Ενα αγαπημένο και πολύ δυνατό ζευγάρι είναι ο Μάικλ Ντάγκλας και η Καθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο ηθοποιός είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος απο την Κάθριν, έχουν μάλιστα την ίδια μέρα γενέθλια.

Ο Τομ Κρούζ και η Κέιτ Χολμς ήταν το ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Είχαν διαφορά 16 χρόνια αλλά ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Εμειναν μαζί για 7 χρόνια και χώρισαν το 2006. Εχουν μια κόρη η οποία μένει με την μητέρα της.

Η Mary-Kate Olsen ξάφνιασε τους πάντες όταν άρχισε να βγαίνει με τον 17 χρόνια μεγαλύτερο της Olivier Sarkozy. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 όταν αυτή ήταν 29 και αυτός 46 χρονών.

Ο Harrison και η Calista έχουν διαφορά 22 χρόνια. Αυτό φυσικά δεν επηρεάζει τον δυνατό έρωτα τους που κρατάει απο το 2002. Ο σταρ είναι 75 και η σύζυγος του 52 χρονών.

Ο Τζορτζ γνώρισε την Αμάλ σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Η έλξη μεταξύ τους ήταν αμοιβαία παρά το γεγονός οτι ο διάσημος ηθοποιός είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος απο την Αμάλ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Βενετία. Ο Τζορτζ ήταν 53 και η Αμαλ 36 χρονών. Λίγους μήνες μετά τον γάμο το ζευγάρι επέλεξε να μείνει στην Αγγλία σε μια εντυπωσιακή έπαυλη αξίας 13 εκατ. δολαρίων.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χέρντ γνωρίστηκαν το 2011 και ξεκίνησαν να βγαίνουν αμέσως. Δεν τους ενδιέφερε καθόλου το γεγονός οτι είχαν διαφορά ηλικίας 23 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2015 όταν ο σταρ ήταν 51 και η Αμπερ 28 χρονών. Χώρισαν 2 χρόνια μετά.

Η Kate Beckinsale χώρισε απο τον σύζυγο της μετά απο 12 χρόνια γάμου και ερωτεύτηκε έναν νεαρό 23 χρόνια μικρότερο. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει όταν η ηθοποιός ήταν 44 και ο Matt Rife 21 χρονών. Μάλιστα ο νεαρός ήταν μόλις 3 χρόνια μεγαλύτερος απο την κόρη της Kate. Το ζευγάρι χώρισε το 2017.