fbpx

Οι Spice girls κάνουν comeback

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ωστόσο η μεγάλη σταρ Victoria Beckham απουσιάζει.

Όταν οι πέντε γίνονται...τέσσερις. Ο λόγος φυσικά για το θρυλικό συγκρότημα των Spice girls που ετοιμάζει φοβερό comeback.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του ποπ συγκροτήματος, οι τέσσερις από τις πέντε Spice Girls, Emma Bunton, Geri Horner, Melanie Chisholm and Melanie Brown εμφανίζονται ως παρουσιάστριες ενός έκτακτου δελτίου ειδήσεων, στο τέλος του οποίου ανακοινώνουν την επανένωσή τους για μία περιοδεία στη Βρετανία. Η περιοδεία, που περιλαμβάνει συνολικά έξι εμφανίσεις, ξεκινά την 1η Ιουνίου του 2019 στο Etihad Stadium του Μάντσεστερ και ολοκληρώνεται στις 15 Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ.

Όσο για τη Βικτόρια Μπέκαμ, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αυτήν, και μάλλον η περιοδεία θα γίνει χωρίς αυτήν, γεγονός που δεν μας εντυπωσιάζει. Ωστόσο η Βικτόρια ευχήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο instagram καλή επιτυχία στα κορίτσια.

Οι Spice Girls δεν έχουν διαλυθεί, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες ακολούθησαν τα τελευταία χρόνια solo καριέρες. Η τελευταία τους εμφάνιση είχε πραγματοποιηθεί το 2012, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.