fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Kim Kardashian έκανε άλλη μια εκκεντρική εμφάνιση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου βλέπω καλά ή ζαλίζομαι;

Εφιαλτικά...ζαλιστική ήταν η εμφάνιση της τηλεσταρ το βράδυ της Κυριακής στα βραβεία People’s Choice Awards με αρκετούς διάσημους στη Σάντα Μόνικα. Η Rita Ora, η Kim Kardashian, η Victoria Beckham, η Scarlett Johanson και άλλες πολλές φόρεσαν τα πιο εντυπωσιακά τους σύνολα και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων. Η αλήθεια είναι, πως δεν είδαμε σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά όπως και αν έχει το θέμα ήταν εντυπωσιακές.

H Melissa McCarthy κατάφερε να πάρει το βραβείο People’s Icon of 2018 και η Victoria Beckham πήρε το βραβείο Fashion Icon Award ενώ οι Kardashians πήραν το βραβείο Reality Show of 2018.

Ωστόσο αυτή που συζητήθηκε για την εκκεντρική ενδυματολογική της επιλογή ήταν για άλλη μια φορά η "αγαπητή" Kim. Το φόρεμα που επέλεξε ήταν ένα vintage Jean Paul Gaultier που "έβγαζε μάτι" και ζάλιζε κυριολεκτικά όσους το παρατηρούσαν απο κοντά. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι απο την ανοιξιάτικη συλλογή του σχεδιαστή το 1996 το οποίο μεταποιήθηκε φυσικά για να γίνει μια "κινούμενη παραίσθηση" στο σώμα της Kardashian.

Η σταρ το συνδύασε με ψηλό ponytail και γκρι μποτάκια Yeezy.

Η reality persona παραβρέθηκε στην εκδήλωση με τις αδερφές της Kourtney, Khloe, Kendall και φυσικά με την momager Kris. Η Kylie Jenner βρισκόταν σε περιοδεία με τον σύντροφο της Travis Scott.