fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Black Friday: Συμβουλές για σωστές αγορές

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Χρήσιμες συμβουλές για να μην πετάξετε τα χρήματα σας.

Όπως συμβαίνει και στο εξωτερικό, έτσι και στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια επικρατεί φρενίτιδα την ημέρα του Black Friday καθώς υπάρχουν πολλές προσφορές σε πολλά και διαφορετικά είδη. Πως θα προσέξετε όμως έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε σε ανούσιες αγορές; Διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές

Καλό είναι να καθορίσετε από τώρα το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε έτσι ώστε να οδηγηθείτε σε πραγματικά έξυπνες και χρήσιμες αγορές.

Αξιοποιήστε το ίντερνετ. Χρησιμοποιήστε το ίντερνετ για να εντοπίσετε εναλλακτικά προϊόντα, αλλά και κριτικές για το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Δείτυε επίσης και την τιμή πώλησης του προϊόντος από άλλους προμηθευτές, και κάνετε την τελική επιλογή σας.

Μην πέφτετε στην παγίδα της προσφοράς. Αναζητήστε κριτικές για την ποιότητα του προϊόντος, και αξιολογήστε το με βάση την τελική τιμή, και όχι την έκπτωση που σας προσφέρεται.

Αγοράστε μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεστε ή που τον υπόλοιπο χρόνο θα είναι απαγορευτική η τιμή τους για την τσέπη σας.

Κάντε έρευνα αγοράς από νωρίς. Βρείτε και ξεχωρίστε τα προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν, σημειώστε την τιμή τους για να μπορέσετε πιο εύκολα να έχετε πραγματική εικόνα του ύψους των εκπτώσεων που θα ανακοινωθούν την Black Friday.

Τα καταστήματα θα προσφέρουν τεράστιες εκπτώσεις που θα αγγίξουν έως και 80%. Αν θέλετε να προλάβετε τις καλύτερες προσφορές καλό είναι να προετοιμαστείτε σωστά.

Ποια καταστήματα συμμετέχουν στη Black Friday 2018

Public

Γερμανός

Κωτσόβολος

Πλαίσιο

Athens Metro Mall

GAP

Intersport

JYSK

Koolfly.gr

McArthur Glen

Media Markt

Notos

Oysho

Porcelana

Prince Oliver

RiverWest

Smart Park