fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tiffany & Co: η χριστουγεννιάτικη καμπάνια του θρυλικού οίκου είναι ΤΟ γεγονός στον κόσμο της μόδας!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Όλες οι λεπτομέρειες της καμπάνιας του επικού brand που έχει γράψει "χρυσή" ιστορία.

Με τίιτλο "Believe in Dreams" η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου είναι εμπνευσμένη απο την Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων. Ο σκηνοθέτης, Mark Romanek, έχει σκηνοθετήσει και επιμεληθεί εξ ολοκλήρου το άλμπουμ της Beyoncé Lemonade, γύρισε το βίντεο της καμπάνιας στο κατάστημα του θρυλικού οίκου στην Fifth Avenue στην Νέα Υόρκη.

Πρωταγωνίστρια είναι η πανέμορφη Zoe Kravitz ενώ συμμετέχουν σπουδαία ονόματα απο τον χώρο της μόδας. Η Naomi Campell, η Xiao Wen Ju, η Karen Elson και η Maye Musk ντύνονται στα μπλέ και δημιουργούν μαγικά όνειρα.

H πρωταγωνίστρια της καμπάνιας Zoe Kravitz

H karen Elson

Ο υπεύθυνος δημουργικού του Tiffany’s, Reed Krakoff είπε για την συγκεκριμένη καμπάνια: " Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια εποχή που σχεδόν όλοι κάνουμε όνειρα και έχουμε πιο έντονες επιθυμίες. Στον οίκο Tiffany, οι σχεδιαστές μας εργάζονται για να δημιουργήσουν μαγεία και ομορφιά σε κάθε αντικείμενο και κόσμημα. Φτιάξαμε αυτό το φιλμ για να αναδείξουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Tiffany όπου όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν ”

Τα μαγικά όνειρα στο Tiffany's συμβαίνουν υπο τον ήχο του "Dream On" των Aerosmith.