fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι να αγοράσετε στην Black Friday και στην Cyber Monday

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η φρενίτιδα καλά κρατεί.

Βρισκόμαστε δύο μέρες μόνο πριν απο την Black Friday ωστόσο οι προσφορές έχουν ξεκινήσει και καλό θα είναι να αξιοποιήσετε την ημέρα αυτή για να ψωνίσετε έξυπνα. Αυτές τις μέρες πριν το Black Friday κάντε μια λίστα με τα αναγκαία κομμάτια που λείπουν από τη ντουλάπα σας, όπως για παράδειγμα ένα πουλόβερ ή ένα τζιν. Μην ξεχνάτε πως η διαδικτυακή αναζήτηση μέσα από τις ιστοσελίδες των καταστημάτων είναι χρήσιμο εργαλείο και διευκολύνει τη σύγκριση και τον εντοπισμό της πραγματικής ευκαιρίας.

Ακόμη και αυτή τη περίοδο, ειδικά όσον αφορά στο e-shopping θα μπορέσετε να βρείτε κομμάτια σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές, για την επόμενη καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα.

Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ψωνίσετε τα δώρα των Χριστουγέννων, αλλά και κάποιες οικιακές συσκευές.

Η Black Friday ακολουθεί την ημέρα της γιορτής των Ευχαριστιών, που στην Αμερική οριοθετείτε τη τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Εφέτος έχει οριστεί για τη Παρασκευή 23/11. Η Cyber Monday, που ακολουθεί την Δευτέρα αφορά σε προσφορές που δίνονται στο κοινό μόνο μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Αγοράστε αντικείμενα για το σπίτι, gadjets, λευκά είδη. Διαχρονικές αγορές που δεν θα τις μετανιώσετε.

Μην επενδύσετε σε εκκεντρικά seasonal σύνολα ή πολύ φανταχτερά outfits και παπούτσια. Σίγουρα δεν σας χρειάζονται και δεν θα τα φορέσετε πάνω απο δύο φορές.

Μην αγοράσετε ρούχα του σκι ή πολυ βαρια χειμωνιάτικα παλτό καθώς μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Επενδύστε σε καλλυντικά ή κάποια ακριβή σειρά περιποίησης.