fbpx

Είναι τόσο σημαντικός ο ωροσκόπος τελικά;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι δείχνει για την προσωπικότητα μας ;

Ο κόσμος γνωρίζει οτι εκτός από το ζώδιο (την θέση του Ήλιου όταν γεννιόμαστε), υπάρχει και ο Ωροσκόπος που -όπως είναι πλέον κοινός τόπος- κάνει τη διαφορά ανάμεσα στους ομοζωδιακούς. Για την ιστορία να πούμε οτι υπάρχει ένας αστρολογικός μύθος που θέλει τον Ωροσκόπο να «βγαίνει» μετά τα τριάντα. Αυτό όμως δεν είναι παρά ένας ...μύθος!

Αστρονομικά ο ωροσκόπος είναι το σημείο που ανατέλλει στον ορίζοντα τη στιγμή της γέννησης.

Αστρολογικά ο ωροσκόπος συγκροτεί μαζί με τον Ήλιο η τη Σελήνη τα θεωρούμενα ως βασικά δίπολα, που δίνουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα και τις βασικές επιλογές του ατόμου, όσο και για κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά του.

Η ύπαρξη του εξηγεί κατά κάποιον τρόπο τις σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε άτομα του ίδιου ζωδίου, οπότε είναι πολύ σημαντικό να τον γνωρίζουμε.

Κι αυτό γιατί αν το ζώδιο μας καθορίζει μια φορά την προσωπικότητα μας, τότε ο ωροσκόπος σύμφωνα με πολλούς αποτελεί μια δεύτερη προσωπικότητά μας η οποία περιμένει να εκφραστεί λίγο αργότερα.

Τι ρόλο παίζει στην ερωτική μας ζωή ο ωροσκόπος;

Συχνά στην προσπάθειά μας να βρούμε τον σύντροφό μας, το άλλο μας μισό , το πρόσωπο εκείνο με το οποίο θα μοιραστούμε τη ζωή μας ίσως κάνουμε κάποια λάθη που οφείλονται περισσότερο στην άγνοια των πραγματικών αναγκών μας παρά στην τύχη.

Μέσα από την γνώση της αστρολογίας, μπορούμε να μάθουμε, να σκεφτούμε και να βοηθηθούμε, ακόμα και στον τομέα των αισθηματικών μας. Αν λοιπόν βρίσκεστε σε σκέψεις και αναζητάτε απαντήσεις σχετικά με το τι ψάχνετε από μία σχέση, προκειμένου να νιώσετε την πλήρη ευτυχία, ή απλά θέλετε να μάθετε κάτι αντίστοιχο για το άτομο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να γνωρίζετε τον ωροσκόπο.

Ο ωροσκόπος φανερώνει την προσωπικότητά μας, αυτό που καλούμαστε να γίνουμε, αυτό που θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε. Είναι αυτό που προβάλλουμε στους άλλους και μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Σχετίζεται και με την εξωτερική εμφάνιση και την πρώτη εντύπωση που δίνουμε, με τις προσδοκίες και τις επιθυμίες μας. Μας υποδεικνύει το κατάλληλο πρόσωπο για να οδηγηθούμε σε γάμο, τι πρέπει να προσέξουμε για να επιλέξουμε σωστά.