fbpx

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για έξοδο το Σαββατοκύριακο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η πόλη βρίσκεται σε Christmas mood με πολλές εκδηλώσεις και χριστουγεννιάτικα δρώμενα.

Christmas Fantasy Fun Park and Theater στο Ελληνικό

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) μετατρέπεται στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό για όλη την οικογένεια, με οικοδεσπότες τον Αϊ-Βασίλη παρέα με πειραχτήρια ξωτικά και πανύψηλους ξυλοπόδαρους απο τις 7/12 μέχρι τις 6/1. Απο τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ και με εισιτήριο € 12 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εορταστικά θεατρικά σόου και συναυλίες, παγοδρόμιο, πίστα μίνι καρτ και όλα τα κλασικά και αγαπημένα παιχνίδια λούνα παρκ (από τα πολύχρωμα καρουζέλ μέχρι τα δημοφιλή συγκρουόμενα).

Χαρούλα Αλεξίου ερμηνεύει Γιώργο Ζαμπέτα

Η Χαρούλα Αλεξίου στο Gazaerte και ο Σταύρος Ξαρχάκος ζωντανεύουν το ανήσυχο μουσικό σύμπαν του Γιώργου Ζαμπέτα. Τον μουσικό κόσμο του Ζαμπέτα προσεγγίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Σταύρος Ξαρχάκος και από μέσα του αναδεικνύει ποιότητες που, πιθανώς, να μη γνωρίζουμε πως υπάρχουν, έχοντας μπροστά την μοναδική ερμηνεία της απίθανης φωνής Αλεξίου. Στο «Gazarte» τα σαββατοκύριακα από 8/12.

Η Αλκηστης Πρωτοψάλτη στο Gazarte

Απο τις 7/12, κάθε Παρασκευή και Δευτέρα, στην σκηνή του Gazarte επιστρέφει η αγαπημένη τραγουδίστρια με ροκ διάθεση, σε μια παράσταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Ένα πρόγραμμα «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, πλημμυρισμένο με τραγούδια που αγαπάμε, τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες, με ευαισθησία, συμμετοχή και ενέργεια! Και την Τρίτη (11/12), κατ’ εξαίρεσιν και για πολύ καλό σκοπό, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, πάντα «Σε απευθείας σύνδεση», τραγουδάει για τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Βόλτα στο Ιδρυμα Σταυρος Νιάρχος

Τα τρία πανύψηλα έλατα στην Αγορά και τα ογδόντα στολισμένα δέντρα εκατέρωθεν του καναλιού αλλά και το γνωστό παγοδρόμιο προσφέρουν αμέτρητες ώρες χαράς και σλάλομ στους επισκέπτες. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 24 Φλεβάρη, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Φυσικά, κάθε μέρα του Δεκέμβρη νέες Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις περιμένουν τους επισκέπτες.

Μια αξιόλογη γιαπωνέζικη ταινία

Βραβευμένη με τον Χρυσό Φοίνικα το «Κλέφτες Καταστημάτων» αφηγείται την συγκινητική ιστορία μιας τετραμελής οικογένεια που επιβιώνει με εποχικές δουλειές και μικροκλοπές καταστημάτων που βρίσκει στο δρόμο ένα εγκαταλελειμμένο κορίτσι, του οποίου αναλαμβάνει τη φροντίδα.