fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι έκανε η Kendall Jenner αμέσως μετά τα British Fashion Awards;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κάτι απόλυτα φυσιολογικό μετά απο ένα πολύωρο πάρτι.

Η Kendall Jenner έκανε κάτι που θα έκανε οποιαδήποτε φυσιολογική κοπέλα μετά απο ένα ξέφρενο πάρτι. Έκανε μια στάση για να φάει fast food με τις φίλες της. Το σουπερμοντελ έβγαλε την τουαλέτα που φορούσε στα British Fashion Awards και φόρεσε πιο άνετα και casual ρούχα. Αμέσως μετά έτρεξε κυριολεκτικά στo πιο κοντινό McDonald's για να απολαύσει απαγορευμένο μπέργκερ και τηγανητές πατάτες.

Μαζί της ήταν η στενή φίλη και ατζέντης της Ashleah Gonzales και φυσικά ένας bodyguard. Το σούπερμοντελ χαμογελούσε καθώς έδινε την παραγγελία της στο ταμείο και έδειχνε αρκετά ανυπόμονη μέχρι να έρθει το γεύμα της.

Η εμφάνιση της ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη και δεν απογοήτευσε τους θαυμάστες της. Συνδύασε άψογα το μαύρο ζιβάγκο με φαρδύ τζιν, cowboy boots και ένα απίθανο μαύρο δερμάτινο μακρύ παλτό. Λίγη ώρα πριν έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο χρυσό φόρεμα του Julien Macdonald. Η σταρ της τηλεοπτικής σειράς "The Keeping Up with the Kardashians" δεν άφησε και πολλά στην φαντασία με την συγκεκριμένη εμφάνιση καθώς το φόρεμα ήταν διάφανο με ανοιχτή πλάτη και μόνο τα μικροσκοπικά nude εσώρουχα έκρυβαν τα επίμαχα σημεία.