fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 top εστιατόρια για να υποδεχτείτε την Πρωτοχρονιά με διεθνείς γεύσεις.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δοκιμασμένα με κορυφαία κουζίνα σας καλούν να ανακαλύψετε νέες έθνικ εμπειρίες

Andaman: Το καλύτερο by far thai στην Αθήνα

Το φαγητό είναι κορυφαίο, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι σκέτη υπερπαραγωγή και τα κοκτέιλ απλά απίθανα. Αν θέλετε να υποδεχτείτε την νέα χρονιά με ταιλανδέζικες γεύσεις τότε κλείστε τραπέζι στο εκπληκτικό στέκι στην οδό Αλόπης στα Κάτω Πετράλωνα. Δοκιμάστε το pad thai, τις εκπληκτικές σούπες, την πάπια και φυσικά το συγκλονιστικό green carry.

E&O Athens: Ασιατικό με θέα

Στο rooftop του «Athens Marriott Hotel» θα βρείτε μια κατά βάση ιαπωνική κουζίνα με πανοραμική θέα στην πόλη και ωραία ατμόσφαιρα. Για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς προσφέρεται ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει pan-asian γεύσες όπως αστακό με νούντλς, επιλογή απο σούσι, crispy πάπια και μερικά ακόμα υπέροχα πιάτα.

Dos Hermanos: Fun Mexican for new year's eve

Στο πιο αυθεντικό και χαρούμενο μεξικάνικο της Κηφισιάς θα ευχηθείτε Feliz Navidad πίνοντας τις καλύτερες Margaritas της Αθήνας τρώγοντας συγκλονιστικές και καυτερές γεύσεις ενω θα χορεύετε μέχρι το πρωί. Το μενου της Πρωτοχρονιάς είναι πλούσιο, η διακόσμηση εντυπωσιακή και τα live ξεσηκωτικά.

Mandaloun: Λιβανέζιικη υπερπαραγωγή

Απο τα ωραιότερα ανατολίτικα εστιατόρια στα βόρεια προάστια ( βρίσκεται στην οδό Κηφισίας στο Χαλάνδρι) καθώς συνδυάζει κομψό περιβάλλον, φανταστική κουζίνα με γεύσεις απο Λίβανο, Μαρόκο Ινδία αλλά και Μεσόγειο. Καλόγουστο ντεκορ, νόστιμο μενού, απίθανες πίτες και μια ατμόσφαιρα σουπερ γιορτινή.

Peru in a yard: Περουβιανό με άποψη

To περουβιανό εστιατόριο της Κηφισιάς είναι στυλάτο, cool, ενημερωμένο και προσφέρει ένα πλούσιο μενου για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Rib- eye- black angus Αμερικής με πουρέ ψητής κολοκύθας, μεδούλι μόσχου με ψητό μανιτάρι, crostini και αφρό μαύρης μπύρας είναι μερικά απο τα γευστικά πιάτα που προτείνει ο σεφ για την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.