fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον μαζί την μέρα των Χριστουγέννων.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ποιά ήταν η πιο καλοντυμένη;

Οι δύο Δούκισσες μετά τις τελευταίες φήμες οτι δεν μιλιούνται και οτι η σχέση μεταξύ τους είναι άκρως ανταγωνιστική έκαναν μια κοινή δημόσια εμφάνιση στην εκκλησία την μέρα των Χριστουγέννων. Κέιτ και Μέγκαν εμφανίστηκαν στο πλευρό των συζύγων τους και έλαμπαν κυριολεκτικά μέσα στα γιορτινά σύνολα τους. Εντυπωσιακές και οι δύο αλλά πολυ διαφορετικές στυλιστικά.

Η μια στα κόκκινα, η άλλη στα κατάμαυρα.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα εντυπωσιακό μακρύ κόκκινο παλτό, ασορτί γόβες και καπέλο ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα χαλαρά σε μπούκλες. Η Μέγκαν Μάρκλ προτίμησε ένα μπλε μακρύ ίσιο φόρεμα, μπλε παλτό ( και τα δύο είχαν την υπογραφή της Victoria Beckham) και μαύρες στιλέτο μπότες. 'Εδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετες και σκόρπιζαν χαμόγελα στο πλήθος και στους παπαράτσι. Ακόμα και μεταξύ τους εδειχναν άνετες και χαρούμενες. Τόσο η Κέιτ όσο και η Μαρκλ επέλεξαν φυσικό μακιγιάζ σε διακριτικές αποχρώσεις και ασορτί καπέλα με τα σύνολα τους.

Παρα τις όποιες φήμες πάντως περί ανταγωνισμού και ίντριγκας ανάμεσα στις δυο κυρίες, στις επίσημες εμφανίσεις τους η Κέιτ και η Μέγκαν φροντίζουν να δείχνουν πάντα ευδιάθετες και άνετες. Μάλιστα η Κέιτ πρόσφατα αναφέρθηκε με πολύ γλυκά λόγια στην εγκυμοσύνη της Μαρκλ λέγοντας πως είναι πολύ εξαιρετικό το γεγονός οτι η Σάρλοτ, ο Τζόρτζ και ο Λούι θα αποκτήσουν ξαδερφάκι!

Αλήθεια εσάς ποιά σας άρεσε περισσότερο;