fbpx

Η Pippa Middleton δεν "φοβάται" το λευκό μπικίνι μετά την εγκυμοσύνη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Βρίσκεται σε άψογη φόρμα

Η Pippa Middleton ξεκίνησε την νέα χρονιά κάνοντας διακοπές σε καλοκαιρινούς τροπικούς προορισμούς. Η νεότερη αδερφή της Kate Middleton έδειξε να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με την οικογένεια της στο κοσμικό θέρετρο St. Barts. Μαζί της ήταν φυσικά ο σύζυγος της James Matthews, ο Spencer Matthews, ο πεθερός της David Matthews και ο αδερφός της James Middleton με την σύντροφο του. Δυστυχώς η Kate και ο William δεν παραβρέθηκαν.

Η πάντα στυλάτη Pippa και φρέσκια μαμά επέλεξε να φορέσει ενα λευκό μπικίνι του οίκου αγγλικού οίκου Biondi με διακοσμητικό κρόσι σε μπλέ απόχρωση.

Ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας έλειπε ωστόσο και αυτό ήταν το μωρό της Pippa και του James. Ο μικρός Αrthur γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου και αν και είναι μόνο 2 μηνών φαίνεται πως ταξίδεψε μαζί με τους γονείς του στο St. Barts.

Ο παππούς του μικρού Αρθουρ και πεθερός της Pippa, David Matthews ( είναι ιδιιοκτήτης του πολυτελούς Eden Rock resort) χαιδεύει τον εγγονό του.

Κανείς δεν γνωρίζεi που και με ποιούς πέρασαν τα Χριστούγεννα, η Pippa, ο James και το μωρό τους ωστόσο λίγες μέρες πριν την μέρα των Χριστουγέννων βρέθηκαν μαζί με την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά.

Αλήθεια πως σας φαίνεται το σώμα της Pippa Middleton δύο μήνες μετα την γέννα;







Διαβάστε ακόμα