fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέγκαν Μάρκλ : Μια ακόμα σουπερ σικ εμφάνιση της εγκυμονούσας Δούκισσας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Έλαμψε στη τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

Η έγκυος Μάρκλ επισκέφθηκε πριν απο λίγες μέρες τη Smart Works, οργανισμός που βοηθά μακροχρόνια άνεργες γυναίκες. Η εντυπωσιακή πριγκίπισσα, έδωσε μάλιστα στυλιστικές συμβουλές στις άνεργες γυναίκες της Smart Works. Τώρα το κατα πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το αφήνουμε ασχολίαστο, καθώς μια άνεργη γυναίκα το τελευταίο που θέλει να ακούει είναι κάποια που ζεί σε Παλάτι να της μιλάει για μόδα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το στυλ της Μέγκαν Μαρκλ είναι αυτό που μας αποσχολεί και αυτό θα σχολιάσουμε. Η Δούκισσα εμφανίσθηκε με ένα κομψό camel παλτό Oscar de la Renta Resort 2019, τσάντα Victoria Beckham και φόρεμα Hatch. Ηταν πραγματικά υπέρκομψη, το δέρμα της έδειχνε πολύ λαμπερό και φαινόταν πολύ χαρούμενη. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό σινιόν και ήταν ελαφρά μακιγιαρισμένη.

Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε ότι θα γίνει ανάδοχος τεσσάρων εθνικών οργανισμών και φιλανθρωπικών οργανώσεων, ανάμεσά τους το Εθνικό Θέατρο και οργανώσεις που υποστηρίζουν τις γυναίκες και την καλή διαβίωση των ζώων, προκειμένου να αγωνιστεί για πολύ αγαπημένους της σκοπούς

Η 92χρονη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β', παρέδωσε την αναδοχή του Εθνικού Θεάτρου και της Ένωσης Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας, την οποία είχε επί δεκαετίες, στην 36χρονη Μέγκαν

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στην Smart Works, η Μέγκαν φρόντισε να διαλέξει τα σύνολα που θα ταίριαζαν στην 56χρονη άνεργη Patsy Wardally προκειμένου να εμφανιστεί κομψή σε συνέντευξη για εργασία.