fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Bella Hadid κρατάει την απόλυτη travel bag!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι ιδανική για τα weekend breaks

Μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος της επίδειξης του οίκου Versace στο Μιλάνο για την ανδρική συλλογή 2019 το σουπερμόντελ εθεάθη στο αεροδρόμιο για να προλάβει την πτήση της επιστροφής. Ως γνήσια jet setter η Bella γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες του σωστού styling ακόμα και όταν ταξιδεύει και ξέρει να τραβάει όλα τα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Μετά το σόου λοιπόν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Μιλάνου κρατώντας μια τσάντα ταξιδιού που μας άρεσε πολύ. Η Hadid κρατούσε την Louis Vuitton travel bag με τα τυπωμένα κεράσια, μια ομολογουμένως εντυπωσιακή επιλογή. Η συγκεκριμένη είναι απο την συλλογή της συνεργασίας του οίκου με τον καλλιτέχνη Takashi Murakami.

Η απίθανη αυτή designer τσάντα έδωσε στο It girl της πασαρέλας έναν αέρα πολυτέλειας στο casual ντύσιμο που επέλεξε για την περίσταση.

H Bella φορούσε ένα bomber jacket και σκουρόχρωμα bootcut jeans ( "μυριζόμαστε" πως ίσως επιστρέψουν ). Το λουκ της συμπλήρωσαν τα μικροσκοπικά στρογγυλά γυαλιά ηλίου και οι μαύρες φλατ μπότες τις οποίες φοράει σχεδόν σε όλα τα ταξίδια της.