fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Kate Middleton σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα Bafta Awards 2019

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η μέλλουσα βασίλισσα "τα σπάει" με την Alexander McQueen τουαλέτα της.

Το κόκκινο χαλί των φετινών BAFTA Awards γέμισε απο celebrities, υποψήφιους και μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς έφταναν ο ένας μετά τον άλλο στο Royal Albert Hall. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρίγκιπας Ουιλιαμ με την Kέιτ Μίντλετον απο την λαμπερή εκδήλωση.

Το ζευγάρι όπως ήταν αναμενόμενο έστρεψε όλα τα φλας πάνω του καθώς έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να δείχνει εκθαμβωτική στην λευκή τουαλέτα του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen. Φρόντισε μαλιστα να συνδυάσει το βραδινό φόρεμα με έναν ώμο με γόβες Jimmy Choo.

Φαίνεται όμως πως η Δούκισσα έχει "μελετήσει" πολύ τις εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταιάνα και συχνά αντιγράφει λεπτομέρειες απο το ανυπέρβλητο στυλ της. Έτσι αυτή την φορά φρόντισε να φορέσει ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια τα οποία άνηκαν στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Πραγματικά εντυπωσιακά και ταυτόχρονα κομψά και καλόγουστα τα σκουλαρίκια που επέλεξε η Κέιτ για την συγκεκριμένη βραδιά καθως ταίριαζαν πολύ με το ρομαντικό λευκό φόρεμα. Η Νταιάνα τα είχε φορέσει σε εκδήλωση τον Νοέμβριο του 1995. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μίντλετον φοράει κοσμήματα απο την συλλογή της Νταιάνα καθώς μόλις τον περασμένο μήνα την είδαμε να φοράει ένα ακόμη απίθανο ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρια το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το μονόπετρο δαχτυλίδι της.