fbpx

Lacta - ActForLove

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στο πλαίσιο της ομώνυμης καμπάνιας της #ActForLove η Lacta εγκαινίασε την ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας και γέμισε το City Link με 28 διαφορετικές «γεύσεις» αγάπης!

Η έκθεση, που άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, φιλοδοξεί να μεταδώσει το μήνυμα της καμπάνιας ότι η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Τα ασπρόμαυρα πορτραίτα που απαθανάτισε ο φακός της Chloe Kritharas Devienne μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν εκεί για να γνωρίσουν από κοντά τις «διαφορετικές» γεύσεις της αγάπης.

Συγκίνηση, χαμόγελα και ενθουσιασμός ήταν τα κύρια συναισθήματα που επικράτησαν στα εγκαίνια της έκθεσης, αφού όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας και να μιλήσουν μαζί τους για τις «γεύσεις» της αγάπης. Αστείες και συγκινητικές στιγμές από τις συνεντεύξεις και τη φωτογράφιση δεν έμειναν κρυφές, με τα ζευγάρια να μοιράζονται, το καθένα με τον δικό του τρόπο, το πώς βίωσαν το «ταξίδι» στο οποίο συμμετείχαν μαζί με τη Lacta.

Η έκθεση φωτογραφίας ActForLove αποτελεί μια «ζωντανή» απόδειξη πως η αγάπη δεν έχει όρια και περιορισμούς, και η καμπάνια ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει φέτος η Lacta την πιο ερωτική βραδιά του χρόνου. Στα εγκαίνια βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι καλεσμένοι, ανάμεσά τους η Χριστίνα Μπόμπα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης Τότσικας, η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» και στήριξαν έτσι το μήνυμα της Lacta για τη διαφορετικότητα και την παραδοχή πως η αληθινή αγάπη είναι πάνω από όλα.

H έκθεση φωτογραφίας ActForLove θα βρίσκεται στο χώρο του City Link μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου 2019, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσοι την επισκεφθούν να αντλήσουν έμπνευση από τις τόσες, διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά εξίσου συναρπαστικές, γεύσεις της αγάπης.


Επισκεφθείτε το www.actforlove.gr για να δείτε όλες τις γεύσεις της αγάπης, μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες των ζευγαριών τα πορτραίτα των οποίων συμμετέχουν στην έκθεση.